Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛιάσκος: Κύριο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού

Λιάσκος: Κύριο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού

Με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιου Λιάσκου, πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2005, η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού

Με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιου Λιάσκου, πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2005,<...>η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού.

Η Εκτελεστική Γραμματεία, τον συντονισμό της οποίας έχει ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Χάρης Κοκκώσης, συγκροτήθηκε σύμφωνα με το Ν.3270 και κατόπιν εκλογής μεταξύ των μελών του Εθνικού Συμβουλίου και αποτελείται από τους κ.κ.:


  • Γερ. Φωκά, πρόεδρο ΞΕΕ
  • Β. Μηναΐδη, πρόεδρο ΠΟΞ
  • Σ. Ανδρεάδη, πρόεδρο ΣΕΤΕ
  • Α. Κούμανη, πρόεδρο ΣΕΟΕΣ
  • Ι. Ευαγγέλου, πρόεδρο HATTA
  • Τ. Βενετόπουλο, Αντιπρόεδρο ΕΠΕΣΤ και
  • Απ. Δοξιάδη, πρώην πρόεδρο ΕΟΤ.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις προτεραιότητες της Τουριστικής πολιτικής για την περίοδο 2005-6. Ειδικότερα, συζητήθηκε η αναβάθμιση της ποιότητας τουριστικού προϊόντος και ο εμπλουτισμός του με νέες μορφές, η περιφερειακή ανάπτυξη του τουρισμού και θέματα χωροταξικού ενδιαφέροντος, που έχουν σχέση με τον τουρισμό.

Μιλώντας ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Λιάσκος, προς τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας επεσήμανε ότι “η Κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της στο ακέραιο, αναβαθμίζοντας το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού ως κύριο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας, όπου η Εκτελεστική του Γραμματεία θα συμμετέχει στη διαμόρφωση θεμελιωδών ζητημάτων, τουριστικής πολιτικής, με στρατηγική και στόχους σε βάθος χρόνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024