Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΕΤΑ
Πλήρης εξυγίανση, διαφάνεια και εξορθολογισμός των εξόδων

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΕΤΑ

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος διετάχθη από το Σώμα Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για την τελευταία τριετία, στην Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.. Αντικείμενο της έρευνας είναι η εξέταση της νομιμότητας των […]

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος διετάχθη από το Σώμα Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για την τελευταία τριετία, στην<...> Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.. Αντικείμενο της έρευνας είναι η εξέταση της νομιμότητας των διαδικασιών ανάθεσης μελετών, έργων, προμηθειών, καθώς και των τυχόν αγορών, ανταλλαγών, πωλήσεων και εκμισθώσεων των ακινήτων της.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για πλήρη εξυγίανση, διαφάνεια και εξορθολογισμό των εξόδων τόσο στην ΕΤΑ όσο και στον ΕΟΤ, όπου την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε επίσης να διενεργηθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος, όχι μόνο από το Ελεγκτικό Συνέδριο και το σώμα επιθεωρητών-ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, αλλά και από ορκωτούς ελεγκτές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024