Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΑΣΟΚ: Ανασχηματισμός μόνο προσώπων και όχι πολιτικής στον τουρισμό
Ανακοίνωση του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ανασχηματισμός μόνο προσώπων και όχι πολιτικής στον τουρισμό

Από τον Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον ανασχηματισμό και την αλλαγή ηγεσίας στο Υπουργείου Τουρισμού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Όπως συνέβη συνολικά με τον ανασχηματισμό, έτσι και στον Τομέα του τουρισμού…

Από τον Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον ανασχηματισμό και την αλλαγή ηγεσίας στο Υπουργείου Τουρισμού,<...> εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Όπως συνέβη συνολικά με τον ανασχηματισμό, έτσι και στον Τομέα του τουρισμού είχαμε `ανασχηματισμό` προσώπων και όχι πολιτικής.

Η επιλογή του κ. Μαρκόπουλου σε αντικατάσταση του κ. Σπηλιωτόπουλου στη θέση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, αποτελεί έναν ακόμη `πειραματισμό` του κ. Καραμανλή, σε ένα πεδίο, το οποίο ο ίδιος άλλωστε θεωρεί δευτερεύον: στον τουρισμό. Για το λόγο αυτό, όσες ικανότητες και καλές προθέσεις και αν διαθέτει ο κ. Μαρκόπουλος, δεν έχει τη δυνατότητα την τελευταία στιγμή να αλλάξει τις προτεραιότητες και να αναδείξει τον Ελληνικό Τουρισμό στο κέντρο της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ. Το πιο πιθανόν είναι ότι και ο κ. Μαρκόπουλος, θα κάνει ότι έκαναν και η κα Πετραλιά, ο κ. Αβραμόπουλος και ο κ. Σπηλιωτόπουλος: θα κάνει εκατοντάδες εξαγγελίες, θα παράγει τελικά μηδενικό έργο και φυσικά θα χρησιμοποιήσει το Υπουργείο Τουρισμού, ως το μηχανισμό της προσωπικής προβολής του.

Όσες εναλλαγές προσώπων κι αν κάνει ο κ. Καραμανλής στη θέση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, την ευθύνη για τη μη επίλυση των μεγάλων προβλημάτων και το συνολικό κατήφορο του ελληνικού τουρισμού, τη φέρει αποκλειστικά και μόνο αυτός ο ίδιος. Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, όλοι όσοι δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα, κυρίως δε οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον Τουρισμό αλλά και οι χιλιάδες οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα που εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα από αυτόν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024