Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠέντε χρόνια Διασυλλογικής Επιτροπής Σκιάθου
25 Απριλίου 2004 - 25 Απριλίου 2009

Πέντε χρόνια Διασυλλογικής Επιτροπής Σκιάθου

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2009, με αφορμή τα πέντε χρόνια από την ημέρα σύστασης της Διασυλλογικής Επιτροπής Σκιάθου, παρουσιάστηκε απολογισμός του έργου της επιτροπής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου –Λυκείου […]

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2009, με αφορμή τα πέντε χρόνια από την ημέρα σύστασης της Διασυλλογικής Επιτροπής Σκιάθου, παρουσιάστηκε απολογισμός<...> του έργου της επιτροπής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου –Λυκείου Σκιάθου, αναφέροντας τις παρεμβάσεις της και τα αποτελέσματα τους. Παρευρέθηκαν Ο δήμαρχος Σκιάθου, ο εντεταλμένος νομαρχιακός σύμβουλος Βορίων Σποράδων, δημοτικοί σύμβουλοι, ο σεβάσμιος Ηγούμενος της Μονής της Eυαγγελίστριας και εκπρόσωποι των φορέων. Απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι όλων των φορέων και ακολούθησε συζήτηση για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που πλήττουν σήμερα το νησί. Τέλος, συζητήθηκαν η προοπτική εξέλιξής της Δ.Ε.Σ. σύμφωνα με το όραμα και τις προτάσεις των μελών της.

Επιπροσθέτως, εορτάστηκαν τα 5 χρόνια…
– Συζήτησης και συνεργασίας εκπροσώπων φορέων γύρω από το ίδιο τραπέζι
– Συμφωνίας, σύνταξης και υπογραφής 34 επιστολών, ώστε να εισακούσουν οι αρμόδιοι σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.ά. και παράλληλα προκάλεσαν την κατάθεση 10 ερωτήσεων στη Βουλή των Ελλήνων από τους αντιπροσώπους βουλευτές, με αποτέλεσμα έως και ενεργοποίηση διαδικασιών για την εκτέλεση “παγωμένων έργων”, καθώς επίσης και ενημέρωσης του κόσμου μέσω των ΜΜΕ με δημοσίευση αυτών των επιστολών
– Συμμετοχής και στήριξης αξιόλογων εκδηλώσεων, όπως “Πασχαλινό Τραπέζι”, Ημερίδα Τουρισμού, “Η Σκιάθος καθαρή”, λαϊκή διαμαρτυρία για τις συγκοινωνίες, “Η ώρα της Γης”
– Κατάθεσης προτάσεων νέων έργων ανάπτυξης και υποδομών (νέο λιμάνι, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης), αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος (μέριμνα χρήσης παραλίων)

Η Δ.Ε.Σ. διευρύνεται συνεχώς με νέα μέλη. Οι 18 φορείς που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία είναι:
Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, Σωματείο Τουριστικών Πρακτόρων και Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Σκιάθου, Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων ΔΙΑΣ, Σύλλογο Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου Σκιάθου, Ένωση Καταστηματαρχών Εστιατορίων – Ταβερνών Σκιάθου, Σύλλογος Ιδιοκτητών Αγοραίων Βορείων Σποράδων, Σύλλογος Ιδιοκτητών Σκαφών Αναψυχής, Σωματείο Ιδιοκτητών Παντοπωλών Β. Σποράδων, Εμπορικός Σύλλογος Σκιάθου, Σωματείο Επαγγελματιών Μισθωτών Ομπρελών Σκιάθου, Πολιτιστικός σύλλογος “Η Σκιάθος”, Οικολογικός Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκιάθου, Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου, Διεθνής Ένωση Γυναικών Σκιάθου, Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σκιάθου, Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Σκιάθου και Σύλλογος Γονέων Λυκείου Σκιάθου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024