Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠιλοτική συνεργασία του Οργανισμού `Πάτρα 2006` και της `Aldemar`

Πιλοτική συνεργασία του Οργανισμού `Πάτρα 2006` και της `Aldemar`

Σε πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και συναντίληψης κινήθηκε η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ του Διευθυντή Marketing του Οργανισμού `Πάτρα 2006`, κ. Δημήτρη Τουλιάτου και των στελεχών του Ομίλου `Aldemar`, κ. […]

Σε πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και συναντίληψης κινήθηκε η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ του Διευθυντή Marketing<…> του Οργανισμού `Πάτρα 2006`, κ. Δημήτρη Τουλιάτου και των στελεχών του Ομίλου `Aldemar`, κ. Κατερίνα Σιδερή, Διευθύντριας Marketing, και την κ. Ρόνυ Γανιάρη, Υπεύθυνης Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων.

Στη διάρκεια της συνάντησης (ανάλογη είχε πραγματοποιηθεί και με τον Διευθυντή Επικοινωνίας κ. Γ. Παναγιωτόπουλο), κυρίως, καταγράφηκε η αποφασιστικότητα του Οργανισμού `Πάτρα 2006` να συνεργασθεί με όλες τις δυνάμεις της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής, με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας το 2006 και τελικό στόχο την καθιέρωση της ευρύτερης περιοχής ως τουριστικού προορισμού. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε η στρατηγική του Οργανισμού σε θέματα προσέλκυσης επισκεπτών και τουριστών και συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και ιδιαίτερα οι δυνατότητες συνεργιών και αμοιβαίων προωθητικών κινήσεων.

Τα στελέχη του Ομίλου Aldemar, δήλωσαν ότι οι στρατηγικές επιλογές της εταιρίας, με το άνοιγμα του προορισμού της Δυτικής Πελοποννήσου το 1999, και οι συνεχείς επενδύσεις στην περιοχή εκφράζουν την πίστη του Ομίλου για τις σημαντικές προοπτικές της Δυτικής Ελλάδας. Για τον σκοπό αυτό η Aldemar, την τελευταία 6ετία, δραστηριοποιείται συνεχώς, ανοίγοντας νέες αγορές, εμπλουτίζοντας το προϊόν της και υλοποιώντας ένα πολυεπίπεδο επικοινωνιακό πρόγραμμα με στόχο τη γνωριμία με την περιοχή και την προβολή της.

Η Aldemar εντάσσει την προώθηση της `Πάτρας 2006`, στο επικοινωνιακό της πρόγραμμα, προβαίνοντας στην συστηματική ενημέρωση του δικτύου επαφών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, καθώς και στην πρόσκληση των Διευθυντών Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Οργανισμού να ενημερώνουν τους επισκεπτόμενους την Aldemar ξένους δημοσιογράφους, για τη φιλοσοφία, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις της Πάτρας 2006.

Η πιλοτική αυτή συνεργασία, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την επικοινωνιακή προσπάθεια του Οργανισμού `Πάτρα 2006` καθώς και τις επαφές και συνεργασίες του με τους ξενοδόχους και τους τουριστικούς φορείς της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024