Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Ρώσικη αγορά στοχεύει η Λευκάδα

Στη Ρώσικη αγορά στοχεύει η Λευκάδα

Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού και ταξιδιών `ΜΙΤΤ 2005` της Μόσχας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 110 κράτη με 2.500 εκθέτες, συμμετείχε σε περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – ΠΙΝ, στο χώρο […]

Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού και ταξιδιών `ΜΙΤΤ 2005` της Μόσχας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 110 κράτη με 2.500 εκθέτες<...>, συμμετείχε σε περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – ΠΙΝ, στο χώρο του ΕΟΤ, και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας – ΝΕΤΠ.

Στα πλαίσια της έκθεσης, που ήταν ανοιχτή σε επαγγελματίες του τουριστικού και ταξιδιωτικού κλάδου, σε εκπροσώπους του τύπου, καθώς και σε επισκέπτες, ο Νομάρχης Λευκάδας κ. Χρήστος Λάζαρης έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ 1, την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΕΟΤ για τη στήριξη του Ελληνικού τραγουδιού, που θα διαγωνισθεί στη Γιουροβίζιον, ενώ πολλές συναντήσεις πραγματοποίησε και με τηλεοπτικά δίκτυα της Μόσχας. Ιδιαίτερης σημασίας κρίνεται η συνάντηση, που είχε με συνεργάτες της Τηλεόρασης του Ρώσικου Πατριαρχείου Μόσχας, η οποία εκπέμπει σε 3 Τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας και προωθεί τα ορθόδοξα προσκυνήματα. Μάλιστα, το εν λόγω τηλεοπτικό συνεργείο προσκλήθηκε για επίσκεψη στη Λευκάδα τον Αύγουστο 2005, προκειμένου να ληφθούν πλάνα από το Νομό Λευκάδας και να στηριχθεί ο προσκυνηματικός τουρισμός.

Ακόμη, στο περίπτερο του Νομού πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας του Νομάρχη με τους Τουριστικούς πράκτορες της Μόσχας, που διοργανώνουν ταξίδια σε Ελλάδα και Ιόνια νησιά, στους οποίους προσφέρθηκε Λευκαδίτικο κρασί και παραδοσιακά προϊόντα. Ακολούθησε συζήτηση και επoικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σε θέματα τουρισμού και προοπτικών ανάπτυξης του.

Τέλος, στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λευκάδας, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων και της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού, καθώς και παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.
Ειδικά πακέτα με διαφημιστικό υλικό και παραδοσιακά προϊόντα διενεμήθησαν στους επίσημους επισκέπτες του περιπτέρου, σε 150 και πλέον τουριστικούς πράκτορες, σε επισκέπτες δημοσιογράφους, καθώς και σε εκπροσώπους της Ελληνικής Πρεσβείας της Μόσχας για Σχολικές εκδηλώσεις.

Στόχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λευκάδας με την παρουσία της στην εν λόγω τουριστική έκθεση ήταν να χτιστούν σε γερά θεμέλια οι μελλοντικές σχέσεις της με την αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά της Ρωσίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024