Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτην Κρήτη ο Πρόεδρος της Κίνας, συνοδεία του Α. Σπηλιωτόπουλου
Επίσκεψη στην Κνωσό, την Ένωση Πεζών και το Αρχ. Μουσείο Ηρακλείου

Στην Κρήτη ο Πρόεδρος της Κίνας, συνοδεία του Α. Σπηλιωτόπουλου

Τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Πεζών επισκέφθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Χου Ζιντάο, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας. Τον κ. Χου υποδέχθηκαν […]

Τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Πεζών επισκέφθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Χου Ζιντάο, επικεφαλής πολυμελούς<...> αντιπροσωπείας. Τον κ. Χου υποδέχθηκαν στην είσοδο του μινωικού ανακτόρου η υπουργός Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη και ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος. Στη συνέχεια μετέβη στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Πεζών και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης για τα ποιοτικά προϊόντα της Κρήτης και ιδιαίτερα το ελαιόλαδο.

Ο κ. Χου μετέβη σε ένα ελαιόφυτο της περιοχής, όπου είδε από κοντά τη συλλογή ελαιοκάρπου και μάλιστα ράβδισε ελιές, δείχνοντας το ενδιαφέρον της Κίνας για την ελαιοκαλλιέργεια και τα προϊόντα της. Ακολούθως, συνομίλησε με εργάτη ελαιοσυλλογής, τον οποίο ρώτησε για την παραγωγή ελαιόλαδου και γενικά της καλλιέργειας της ελιάς στην περιοχή, τονίζοντας ότι γνωρίζει πως η Κρήτη έχει το καλύτερο λάδι και ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην αγορά της Κίνας.

Το μεσημέρι ο Κινέζος πρόεδρος παρεκάθισε σε γεύμα που παραθέτει προς τιμή του η υπουργός Εξωτερικών και το απόγευμα επισκεφθηκε την έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, ενώ ακολούθως αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024