Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ αυτοσυγκράτηση τιμών στα ξενοδοχεία να μην είναι εις βάρος της ποιότητας
Δήλωση του Α. Σπηλιωτόπουλου

Η αυτοσυγκράτηση τιμών στα ξενοδοχεία να μην είναι εις βάρος της ποιότητας

Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος, κατά την εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και σε ερώτηση δημοσιογράφου, ότι πολλοί ξενοδόχοι λένε πως δεν υπάρχουν περιθώρια μειώσεων των τιμών, διότι θα επηρεαστεί…

Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Aρης Σπηλιωτόπουλος, κατά την εκδήλωση του Συνδέσμου<...> Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και σε ερώτηση δημοσιογράφου, ότι πολλοί ξενοδόχοι λένε πως δεν υπάρχουν περιθώρια μειώσεων των τιμών, διότι θα επηρεαστεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Είναι σαφές ότι, λόγω της κρίσης και επειδή, εκ των πραγμάτων, πρέπει να θωρακίσουμε την ανταγωνιστικότητα του ελλαδικού τουριστικού προϊόντος, θα πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές. Αυτοσυγκράτηση τιμών η οποία, βεβαίως, δε θα είναι εις βάρος της ποιότητας, γιατί στρατηγικός στόχος ήταν, είναι, και θα είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αλλά, βεβαίως, το πακέτο των προσφορών μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό, εάν από την πλευρά των επιχειρηματιών του τουριστικού τομέα υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά σε υπηρεσίες, που να κάνει το σύνολο του πακέτου πιο αποδοτικό και κυρίως πιο ελκυστικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024