Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο Συμβούλιο της Επικρατείας το Π.Δ. για το αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας το Π.Δ. για το αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας βρίσκεται ήδη το Προεδρικό Διάταγμα για τις προδιαγραφές που θα πρέπει να διέπουν το έργο του αυτοκινητοδρομίουγια την ένταξη του στο Αναπτυξιακό Νόμο, όπως διαμήνυσε στους […]

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας βρίσκεται ήδη το Προεδρικό Διάταγμα για τις προδιαγραφές που θα πρέπει να διέπουν το έργο του αυτοκινητοδρομίου<…>για την ένταξη του στο Αναπτυξιακό Νόμο, όπως διαμήνυσε στους φορείς της Πάτρας η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, μέσω δήλωσης της στην τοπική εφημερίδα ‘Πελοπόννησος’. Όπως εξήγησε η κυρία υπουργός, «το θέμα είναι τυπικό», καθώς αφορά μόνο μια προσθήκη, κατόπιν πρότασης του κ. Φλωράτου, όσον αφορά στις αποστάσεις του οικισμού Μαστορέικα, η οποία έγινε δεκτή και υπεγράφη από το υπουργείο.

«Εντός των προσεχών ημερών θα έχουμε την τελική επεξεργασία» δήλωσε η κυρία Πετραλιά, αφού όπως εξήγησε «το Συμβούλιο Επικρατείας το είχε επεξεργαστεί και μας το είχε στείλει», πριν την προσθήκη.

«Δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση» τόνισε η κυρία Πετραλιά. «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πω ότι η βούληση της Κυβέρνησης και η δική μου είναι να προχωρήσει πολύ γρήγορα το Προεδρικό Διάταγμα για τα αυτοκινητοδρόμια. Το είπα και στην Βουλή, όταν είχα ερώτηση από τον κ. Φούρα» κατέληξε η υπουργός.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024