Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Τ. Καραπαναγιώτη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Δεν επιτρέπεται η χαλάρωση των υποστηρικτικών προς τον τουρισμό μηχανισμών της Πολιτείας

Συνάντηση της Τ. Καραπαναγιώτη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Η υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Τατιάνα Καραπαναγιώτη ζήτησε από τον κ. Αντώνη Σαμαρά να συμβάλουν όλοι ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις που θα βλάψουν την εικόνα της χώρας ως τουριστικό προορισμό.

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε η υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Τατιάνα Καραπαναγιώτη σήμερα το πρωί, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γενική γραμματέας του ΥΠΠΟΤ κα Λίνα Μενδώνη, ο γενικός γραμματέας Πολιτιστικής και Τουριστικής Υποδομής κ. Γιάννης Πυργιώτης, ο προέδρος του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Ζήκος, ενώ τον κ. Σαμαρά συνόδευε ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, o τέως υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος και η αρμόδια τομεάρχης Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στη διάρκεια της συνάντησης η κα Καραπαναγιώτη επεσήμανε ότι ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το γεγονός πως η παρούσα προεκλογική περίοδος –συνεπώς και περίοδος της υπηρεσιακής αυτής κυβέρνησης- συμπίπτει με την έναρξη της θερινής περιόδου, δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των υποστηρικτικών μηχανισμών της Πολιτείας. Παράλληλα, ζήτησε να συμβάλουν όλοι ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις που θα βλάψουν την εικόνα της χώρας ως τουριστικό προορισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024