Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου στις απόλυτα άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύου
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Το Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου στις απόλυτα άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας επεσήμανε την αξία της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την υπέρβαση των δυσκολιών στο χώρο του τουρισμού.

Μέσα σε εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την περασμένη Κυριακή 6 Μαρτίου. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Γιώργος Ζαφείρης, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα Κατερίνα Κεφαλά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνος Δημ. Λεβέντης, ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ του Δήμου Βόλου, κ. Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής, ο πρόεδρος Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, κ. Απόστολος Σουλδάτος, ο πρόεδρος Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, κ. Δημήτρης Παντελής με τον δημοτικό σύμβουλο Καλών Νερών, κ. Κώστα Γραμμένο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, κ. Τρύφωνας Πλαστάρας με τον αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΜ κ. Ευάγγελο Λαλίτσα, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, κα Ευαγγελία Λάμπρου–Ξυπτερά και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνος Τσέλιος. Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών – ξενοδόχων της περιοχής, καθώς και πολλοί φίλοι της Ένωσης.

Στην ομιλία της η υφυπουργός δήλωσε ότι το Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου εντάσσεται στις απόλυτα άμεσες προτεραιότητες του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύου, κ. Χρ. Σπίρτζη και θα σταθεί αρωγός στην ανάδειξη της μεγάλης σημασίας της λειτουργίας του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, μέσω της επιχειρούμενης ίδρυσης του Οργανισμού που θα έχει ως στόχο της προβολή του αεροδρομίου και την προσέλκυση πτήσεων. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, η οποία εξήρε την καλή συνεργασία όλων των φορέων, γιατί “όλοι μαζί μπορούμε”. Ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Λεβέντης, ανέφερε ότι η μέρα της εκδήλωσης είναι μια γιορτινή μέρα “γι’αυτό και πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα”. Την Ένωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος των Ξενοδόχων της Πιερίας, η οποία κινήθηκε στο λόγο της στη λογική της συλλογικής προσπάθειας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μια καλή χρονιά, με επιτυχίες και δημιουργικότητα, επεσήμανε την αξία της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την υπέρβαση των δυσκολιών στο χώρο του τουρισμού. Εξήρε την καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα με την αντιπεριφερειάρχη κα Κολυνδρίνη, καθώς και με τους Δήμους Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου. Δήλωσε ότι είναι δείγμα καλής πρακτικής η δημιουργία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Αεροδρομίου Βόλου και αυτό αποδεικνύεται από τη συμμετοχή 10 Επιμελητηρίων και 9 Ενώσεων Ξενοδόχων. Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους τους φορείς που θα θελήσουν να συμμετέχουν στον Οργανισμό. Στο τέλος της ομιλίας του επεσήμανε τα προβλήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών, οι οποίες είναι απόρια του δίμηνου αποκλεισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024