Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβείο Αριστείας για το Creta Maris Beach Resort από τους χρήστες του Booking.com
Διάκριση ξενοδοχείου

Βραβείο Αριστείας για το Creta Maris Beach Resort από τους χρήστες του Booking.com

Το Award of Excellence του Booking.com αναδεικνύει κάθε χρόνο όλες τις 'αγαπημένες' επιχειρήσεις του κοινού, αυτές δηλαδή που συγκεντρώνουν τουλάχιστον 8 βαθμούς και άνω, ως μέση τιμή των συνολικών κριτικών των επισκεπτών.

Με ένα Βραβείο Αριστείας συνολικής βαθμολογίας 9 βαθμών, οι επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort και χρήστες του Booking.com βράβευσαν για μια ακόμη φορά το ξενοδοχείο, ανεβάζοντάς το ακόμη υψηλότερα στις προτιμήσεις τους.  

Έχοντας πραγματοποιήσει την κράτησή τους μέσω του Booking.com, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αφού απόλαυσαν τις διακοπές τους το 2015, επέστρεψαν στην πλατφόρμα της Booking.com όπου άφησαν τα σχόλιά τους και βαθμολόγησαν το ξενοδοχείο σε μια κλίμακα του 10.

Το Award of Excellence του Booking.com αναδεικνύει κάθε χρόνο όλες τις “αγαπημένες” επιχειρήσεις του κοινού, αυτές δηλαδή που συγκεντρώνουν τουλάχιστον 8 βαθμούς και άνω, ως μέση τιμή των συνολικών κριτικών των επισκεπτών. Ως επιπλέον βασική προϋπόθεση θεωρείται η ύπαρξη τουλάχιστον 10 κριτικών εντός της χρονιάς. Όπως πιστοποιεί και η εταιρία Booking.com, όλες οι κριτικές συντάσσονται από πραγματικούς επισκέπτες, βεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυθεντικότητα της κάθε κριτικής.

“Το συγκεκριμένο βραβείο αντιπροσωπεύει την άποψη που έχουν για το Creta Maris Beach Resort ένα μέρος των επισκεπτών μας και γι’αυτό είναι υψίστης σημασίας. Φέτος, έχουμε τη χαρά να είμαστε Άριστοι, λαμβάνοντας 9/10. Ευχαριστούμε για τη διάκριση αυτή, ενώ παράλληλα βάζουμε στόχο να διατηρήσουμε την καλή αυτή βαθμολογία και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι προσφέροντας στους επισκέπτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες, αναδεικνύοντας πάντα τον τόπο μας, την Κρήτη”, δήλωσε ο κ. Νίκος Βλασιάδης, γενικός διευθυντής του Creta Maris Beach Resort.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024