Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο πλάνο και το κόστος για την προβολή της χώρας στα διεθνή ΜΜΕ
Ερώτηση προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Το πλάνο και το κόστος για την προβολή της χώρας στα διεθνή ΜΜΕ

Ερώτηση προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κατέθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πολιτική εκπρόσωπος θεμάτων τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου, ζητώντας να ενημερωθεί (και με κατάθεση των σχετικών εγγράφων) ως προς το πλάνο, αλλά και το κόστος της διαφημιστικής προβολής…

Ερώτηση προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κατέθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πολιτική εκπρόσωπος θεμάτων τουρισμού<...> κα Aντζελα Γκερέκου, ζητώντας να ενημερωθεί (και με κατάθεση των σχετικών εγγράφων) ως προς το πλάνο, αλλά και το κόστος της διαφημιστικής προβολής της χώρας στα διεθνή ΜΜΕ. Ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης της κας Γκερέκου, έχει ως εξής:

“Ήδη με τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου, επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις για τον ελληνικό τουρισμό το 2009, που οφείλονται περά από την οικονομική κρίση, στην έλλειψη κεντρικής τουριστικής πολιτικής αλλά και στην έγκαιρη διαφήμιση και προβολή της χώρας μας στα διεθνή ΜΜΕ.

Επειδή είναι προφανές ότι η τουριστική προβολή και διαφήμιση, οφείλουν να γίνονται στοχευμένα, έγκαιρα και μεθοδικά και όχι με στόχο την προσωπική προβολή και την εσωτερική κατανάλωση,

Ερωτάται ο κ. υπουργός,

1. Ποιο το προγραμματισμένο κόστος της τουριστικής διαφήμισης και προβολής, ανά χωρά και μέσο για το έτος 2009 (εκτός των Εκθέσεων);
2. Τι έχει υλοποιηθεί και ποια ποσά έχουν ήδη αναλωθεί ανά χώρα και ανά μέσο για το έτος 2008;
3. Ποιες είναι οι αποφάσεις του ΕΟΤ, σχετικά με την διαφήμιση μέχρι σήμερα, για το έτος 2009; (Κατάθεση σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. ΕΟΤ και εγκριτικών αποφάσεων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης).
4. Ποιες οι αποφάσεις για απευθείας αναθέσεις κατά τα έτη 2008 και 2009; (Κατάθεση σχετικών αποφάσεων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης).
5. Ποια κονδύλια και ενισχύσεις έχουν εγκριθεί σε φορείς, σχετικά με την προβολή του εσωτερικού τουρισμού, των εορτών, των τοπικών γεγονότων κ.λπ.; (Κατάθεση σχετικών αποφάσεων)”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024