Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο πρόγραμμα επίσκεψης του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης στην 24η Έκθεση Philoxenia
Συναντήσεις με το δήμαρχο Θεσ/νίκης και τη διοίκηση της HELEXPO

Το πρόγραμμα επίσκεψης του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης στην 24η Έκθεση Philoxenia

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου, ο κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στη διοίκηση της HELEXPO, θα εγκαινιάσει το Περίπτερο του ΕΟΤ και θα περιηγηθεί στα περίπτερα της […]

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου, ο κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στη διοίκηση της HELEXPO, θα εγκαινιάσει το Περίπτερο<...> του ΕΟΤ και θα περιηγηθεί στα περίπτερα της έκθεσης. Στις 20:00 θα εκφωνήσει ομιλία στα εγκαίνια της Philoxenia, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Την επόμενη μέρα, 31 Οκτωβρίου, ο υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης”. Το μεσημέρι πραγματοποιείται εκδήλωση απονομής Βραβείων Καλύτερων Εντύπων HATTA, παρουσία του κ. Σπηλιωτόπουλου. Το απόγευμα θα συναντηθεί με το δήμαρχο κ. Βασίλειο Παπαγεωργόπουλο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης), ενώ στις 20:00 θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση Π.Ο.Ξ. και ΣΕΤΕ (Συνεδριακό “Ι. Βελλίδης” και θα ακολουθήσει δείπνο και η απονομή των βραβείων “ΜΟΡΦΕΑΣ”.

Το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου, το πρωί ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα συναντηθεί με το νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης) και στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην μαρίνα Αρετσούς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024