Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Υπ. Δημόσιας Τάξης δεν έχει επίσημα πρόσφατο αίτημα από την ΕΞΑ για απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ

Το Υπ. Δημόσιας Τάξης δεν έχει επίσημα πρόσφατο αίτημα από την ΕΞΑ για απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ

Παρά την ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) ότι στην πρόσφατη συνάντηση του προεδρείου της με υφυπουργό Δημ. Τάξεως καθώς και τον διευθυντή του υπουργικού του γραφείου τέθηκε το θέμα […]

Παρά την ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) ότι στην πρόσφατη συνάντηση του προεδρείου της με υφυπουργό Δημ. Τάξεως καθώς<...> και τον διευθυντή του υπουργικού του γραφείου τέθηκε το θέμα της απομάκρυνσης του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας και διαβεβαιώθηκε ότι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου θα επιληφθούν τη λύση των θεμάτων, το υπουργείο Δημοσίας Τάξης με ανακοίνωση του τονίζει ότι “στο υπόμνημα της ΕΞΑ που υποβλήθηκε στις 28 Ιουνίου 2004 στο γραφείο του κ. Υφυπουργού δεν αναφέρεται πουθενά αίτημα για απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ.”

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι “Το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής είχε υποβληθεί στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δυο φορές στο παρελθόν. Την πρώτη φορά, στις 28 Φεβρουαρίου 2003, με επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοίδη, και την δεύτερη φορά στις 16 Ιουλίου 2003 προς τον υπουργό κ. Φλωρίδη. Πρόσφατα, στις 28 Ιουνίου 2004 η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής υπέβαλε υπόμνημα στο γραφείο του κ. Υφυπουργού στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά αίτημα για απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ. Στο υπόμνημα αναφέρονται αιτήματα Γενικής Αστυνόμευσης που έχουν σχέση με τους χώρους στάθμευσης, την περιφρούρηση των αρχαιολογικών χώρων, τις περιπολίες σε τουριστικούς χώρους, σταθμούς λεωφορείων κ.ο.κ.”.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης υπογραμμίζει ότι το πρόβλημα των τοξικομανών είναι μείζον και απαιτεί την συνδρομή όλων των φορέων της Πολιτείας και την ευαισθησία όλων μας απέναντι σε άρρωστους συνανθρώπους μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024