Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΑλλαγή επωνυμίας για την αλυσίδα Sol Melia, σε Sol Melia Hotels International
Αλλαγή εταιρικού ονόματος για την ενίσχυση του διεθνούς ανταγωνισμού

Αλλαγή επωνυμίας για την αλυσίδα Sol Melia, σε Sol Melia Hotels International

Η ισαπνική αλυσίδα ξενοδοχείων Sol Meliá άλλαξε την επωνυμία της σε Meliá Hotels International: ένα νέο εταιρικό όνομα για να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου μέλλοντος για την εταιρεία που […]

Η ισαπνική αλυσίδα ξενοδοχείων Sol Meliá άλλαξε την επωνυμία της σε Meliá Hotels International: ένα νέο εταιρικό όνομα για να σηματοδοτήσει την<...> έναρξη ενός νέου μέλλοντος για την εταιρεία που προέκυψε από την οικονομική κρίση ακόμη πιο ισχυρή από ό,τι πριν και τώρα ξεκινά για ένα ταξίδι προς μια επιτυχημένη παγκοσμιοποίηση επί ίσοις όροις με τις πιο σημαντικές πολυεθνικές αλυσίδες ξενοδοχείων.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Gabriel Escarrer, παρουσίασε το νέο εταιρικό όνομα στο Palacio de la Bolsa de Madrid (Χρηματιστήριο της Μαδρίτης), πραγματοποιώντας ο ίδιος το άνοιγμα των συναλλαγών και χτυπώντας το καμπανάκι για την πρώτη εισαγωγή προς διαπραγμάτευση της νέας Meliá Hotels International.

Σε μια εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε τους επενδυτές, τους ενδιαφερόμενους φορείς και τα μέσα ενημέρωσης, το διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας αποκάλυψε τα κλειδιά για τη διαδικασία προσαρμογής της εταιρείας στη νέα διεθνή σκηνή.

Μετά την επιτυχημένη διαχείριση της οικονομικής κρίσης, η ξενοδοχειακή επιχείρηση έχει δρομολογήσει ένα νέο Στρατηγικό Σχέδιο για την περίοδο 2012-2014, με σαφή έμφαση στη παγκοσμιοποίηση, την ανάπτυξη της ικανότητας διαχείρισης των ξενοδοχείων και της βιωσιμότητάς τους.

Για την ανάπτυξη του νέου στρατηγικού σχεδίου, η εταιρεία έχει προσαρμόσει την εσωτερική της δομή, την ενίσχυση τομέων στρατηγικής σημασίας και τη δημιουργία δύο νέων επιχειρηματικών τομέων: της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού και του Real Estate, οι οποίοι θα ηγηθούν της ανάπτυξης στην περιοχή και θα μεγιστοποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024