Τελευταία νέα
ΑρχικήΓαστρονομικές επιλογές εντός του αεροσκάφους
Ερευνα της Airport Parking and Hotels

Γαστρονομικές επιλογές εντός του αεροσκάφους

Η Airport Parking and Hotels (APH) συγκέντρωσε στοιχεία, σχετικά με την προσφορά φαγητού και ποτών ποτών στις πτήσεις, εάν αυτή περιλαμβάνεται στην τιμή και αν δεν είναι πόσα κανείς θα […]

Η Airport Parking and Hotels (APH) συγκέντρωσε στοιχεία, σχετικά με την προσφορά φαγητού και ποτών ποτών στις πτήσεις, εάν αυτή περιλαμβάνεται<...> στην τιμή και αν δεν είναι πόσα κανείς θα ξοδέψει εντός του αεροσκάφους, καθώς και επιλογές ειδικών γευμάτων και εκπτωτικές προσφορές.

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας, η πλειονότητα των αεροπορικών εταιρειών συμπεριλαμβάνουν ένα μικρό σνακ και ποτά για τις πτήσεις μικρών αποστάσεων. Οι Emirates, Cathay Pacific, Quantas Group, Virgin Atlantic Airways και Thai Airways παρέχουν μια σειρά από επιλογές γευμάτων (ζεστό, κρύο) και αλκοολούχα ποτά all inclusive στην τιμή του εισιτηρίου. Στο άλλο άκρο της κλίμακας, αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η BMI Baby, η EasyJet, η Flybe και η Ryanair χρεώνουν για όλα τα γεύματα, σνακ και ποτά. Aλλες αεροπορικές εταιρείες, όπως οι Japan Airlines, Monarch και US Airways χρεώνουν για σνακ και γεύματα, αλλά παρέχουν δωρεάν τσάι, καφέ και νερό.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Continental Airlines, η Delta Airlines, η EasyJet και η United Airlines κάνουν ειδικές οικονομικές τιμές σε μορφή πακέτων σνακ, τα οποία περιλαμβάνουν συνήθως πατατάκια, σοκολάτες, κρακεράκια και τυράκια. Ένα κουτί σνακ κοστίζει μεταξύ 4,50 και 8 λιρών, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία και την επιλογή του πακέτου. Η Monarch έχει ειδική προσφορά αν κάποιος παραγγείλει το γεύμα του online τουλάχιστον 24 ώρες πριν την πτήση του.

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν κατά τη τη διάρκεια της πτήσης επιλογές γεύματος, έχουν και ξεχωριστές επιλογές. Για παράδειγμα: για χορτοφάγους, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, για διαβητικούς, μουσουλμάνους και παιδικά γεύματα. Οι αεροπορικές εταιρείες που δεν παρέχουν εν πτήσει γεύματα που να περιλαμβάνονται στην τιμή των εισιτηρίων έχουν χορτοφαγικές επιλογές στο μενού τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024