Η Aldemar Hotels & Spa διοργάνωσε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της, σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με θέμα τη σοκολάτα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από 23–28 Μαρτίου 2009 στο ξενοδοχείο Royal Mare Village στην Κρήτη […]
Η Aldemar Hotels & Spa διοργάνωσε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της, σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με θέμα<...> τη σοκολάτα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από 23–28 Μαρτίου 2009 στο ξενοδοχείο Royal Mare Village στην Κρήτη και συμμετείχαν σΆαυτό 13 ζαχαροπλάστες και Chef a la carte, που εργάζονται στα ξενοδοχεία της αλυσίδας. Εισηγητής ήταν ο κ. Δημήτρης Χρονόπουλος, Chef patissier και τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας Valrhona.
Οι συμμετέχοντες καταρτίστηκαν στη δημιουργία γλυκών με βάση τη σοκολάτα στις εξής κατηγορίες: Γλυκά για μπουφέ, γλυκά για μεγάλες εκδηλώσεις και γλυκά εστιατορίου.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.