Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια της Ιταλίας

Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια της Ιταλίας

Oι ιταλικές αρχές αποφάσισαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια της Ιταλίας, ύστερα από τις απειλές οργάνωσης σχετιζόμενης με την Αλ Κάιντα. Σε απειλητικό μήνυμα με […]

Oι ιταλικές αρχές αποφάσισαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια της Ιταλίας, ύστερα από<...> τις απειλές οργάνωσης σχετιζόμενης με την Αλ Κάιντα. Σε απειλητικό μήνυμα με ημερομηνία 1 Αυγούστου δίνεται στην Ιταλία διορία 15 ημερών, για να απομακρύνει από το Ιράκ την στρατιωτική της δύναμη από 3.000 άνδρες, ώστε να μη γίνει η Ιταλία στόχος επιθέσεων.

Τα μέτρα ασφαλείας ενισχύθηκαν περαιτέρω για τις εταιρίες που θεωρούνται ότι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, δηλαδή για την British Airways, τις αμερικανικές Delta, Continental και Us Airways και την ισραηλινή El Al, σύμφωνα με μετάδοση του πρακτορείου Ρόυτερ.

Η Ιταλία και ο πρωθυπουργός της κ. Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχουν αποτελέσει τις τελευταίες μέρες στόχο με πολλά απειλητικά μηνύματα, που φέρουν την υπογραφή μίας οργάνωσης που αυτοαποκαλείται “Ταξιαρχίες Αμπού Χαφς αλ-Μάσρι”. Η συγκεκριμένη οργάνωση, μάλιστα είναι αυτή, που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στις 11 Μαρτίου στην Μαδρίτη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 191 άνθρωποι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024