Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΥπογραφή σύμβασης μεταξύ ΔΕΠΑ και Αερολιμένα Αθηνών

Υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΔΕΠΑ και Αερολιμένα Αθηνών

Υπεγράφη χθες σύμβαση μεταξύ της ΔΕΠΑ Α.Ε. και της εταιρίας ‘Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών’ Α.Ε. Ελευθέριος Βενιζέλος, για την τροφοδοσία των εγκαταστάσεων του νέου διεθνούς αεροδρομίου Αθηνών στα Σπάτα με Φυσικό […]

Υπεγράφη χθες σύμβαση μεταξύ της ΔΕΠΑ Α.Ε. και της εταιρίας 'Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών' Α.Ε. Ελευθέριος Βενιζέλος, για την τροφοδοσία<...> των εγκαταστάσεων του νέου διεθνούς αεροδρομίου Αθηνών στα Σπάτα<.> με Φυσικό Αέριο.
Οι πρώτες παραδόσεις Φυσικού Αερίου αναμένεται να αρχίσουν εντός του τρέχοντος έτους και οι ποσότητες θα απορροφώνται μετά την πλήρη ανάπτυξη των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου θα υπερβαίνουν τα 10 εκατ. κυβικά μέτρα αερίου ετησίως.

Το Φυσικό Αέριο θα χρησιμοποιείται για την κάλυψη των συνολικών αναγκών του αεροδρομίου σε θέρμανση, παρασκευή φαγητών και ζεστό νερό στα κτίρια του αεροδρομίου, στις εγκαταστάσεις τροφοδοσίας πτήσεων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, και λοιπών δραστηριοτήτων.

Η σύμβαση υπογράφηκε εκ μέρους της ΔΕΠΑ από τον γενικό διευθυντή Εμπορίας κ. Σπύρο Παλαιογιάννη και εκ μέρους του ΔΑΑ από τον γενικό διευθυντή Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Παράσχη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024