Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚοινή γραμμή από τον κλάδο των αερομεταφορών σε κρίσιμα ζητήματα
Ημερίδα - Αερομεταφορές 2009

Κοινή γραμμή από τον κλάδο των αερομεταφορών σε κρίσιμα ζητήματα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου, με μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς κοινού, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η ημερίδα “Αερομεταφορές 2009”. Η ημερίδα είχε παρουσιαστεί με την ίδια επιτυχία στις 20 Μαΐου…

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου, με μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς κοινού, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η ημερίδα<...> “Αερομεταφορές 2009”. Η ημερίδα είχε παρουσιαστεί με την ίδια επιτυχία στις 20 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Για την ημερίδα ο κλάδος ένωσε τις δυνάμεις του, και πιο συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), η Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ) και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΤΓΜ-Θ).

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα των αερομεταφορών και έγιναν προτάσεις ώστε να αποφασιστεί η κοινή γραμμή που θα πρέπει να υιοθετήσει ο κλάδος απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν τη λειτουργία και ευρωστία των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η θεματολογία περιελάμβανε συζητήσεις για την επιθυμία των αεροπορικών εταιρειών να αυξήσουν τη συχνότητα πληρωμών BSP (Billing & SettlementPlan), το ρόλο και τη λειτουργία του APJC (AgencyProgramJointCouncil) καθώς και την καλύτερη δυνατή διαχείριση των MIDΤ (MarketingInformationDataTapes).

Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης παρευρέθησαν εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων και των αεροπορικών εταιρειών, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο αερολιμενάρχης του Αεροδρομίου ΅ΜακεδονίαΆ, κ. Σάββας Βασιλειάδης, η προϊσταμένη Περιφ. Υποδιεύθυνσης Τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας κα Δάφνη Τσιάμου, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024