Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαOlympic Handling: Με επιτυχία τα δρομολόγια σωτηρίας αλλοδαπών από τη Λιβύη στην Κρήτη
Αποβίβαση πάνω από 10.000 ατόμων διαφορετικών εθνικοτήτων

Olympic Handling: Με επιτυχία τα δρομολόγια σωτηρίας αλλοδαπών από τη Λιβύη στην Κρήτη

Η Olympic Handling SA εξυπηρέτησε με επιτυχία μια σειρά πτήσεων απομάκρυνσης και επαναπατρισμού πολιτών από την Λιβύη, για τις αεροπορικές εταιρείες Air China, Hainan Airlines και Korean Air στο αεροδρόμιο […]

Η Olympic Handling SA εξυπηρέτησε με επιτυχία μια σειρά πτήσεων απομάκρυνσης και επαναπατρισμού πολιτών από την Λιβύη, για τις αεροπορικές εταιρείες Air China, Hainan<...> Airlines και Korean Air στο αεροδρόμιο των Χανίων, βοηθώντας έτσι την αποβίβαση παραπάνω από 10.000 ατόμων διαφορετικών εθνικοτήτων.

Οι πτήσεις αυτές ήταν μέρος μιας ευρύτερης επιχείρησης για την απομάκρυνση αλλοδαπών από την Λιβύη λόγω της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής κρίσης.

Οι παραπάνω αερομεταφορείς έδωσαν συγχαρητήρια στην Olympic Handling S.A για την άμεση ανταπόκρισή της, τον συντονισμό και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρείχαν κατά την διάρκεια αυτών των δρομολογίων.

Η Olympic Handling SA θα ήθελε να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής επιχείρησης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024