Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣημαντική διάκριση για την τεχνική βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε.

Σημαντική διάκριση για την τεχνική βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε.

Η Τεχνική Βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε., επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη ως έναν από τους κορυφαίους φορείς παροχής υπηρεσιών στη συντήρηση και επισκευή αεροσκαφών, απέκτησε μία εξαιρετικά σημαντική Πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό…

Η Τεχνική Βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε., επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη<...> ως έναν από τους κορυφαίους φορείς παροχής υπηρεσιών στη συντήρηση και επισκευή αεροσκαφών, απέκτησε μία εξαιρετικά σημαντική Πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αεροπορίας (European Aviation Safety Agency – EASA).

Η Ο.Α. – Υπηρεσίες Α.Ε. γίνεται η πρώτη και μοναδική εταιρία στην Ελλάδα η οποία πιστοποιείται ως `Φορέας Εκπαίδευσης Προσωπικού Συντήρησης Αεροσκαφών`, σύμφωνα με το Μέρος-147 (Part-147) του Ευρωπαϊκού Κανονισμού (2052/2003), βάσει του οποίου η Τεχνική Βάση δύναται να παρέχει εκπαίδευση και να διενεργεί εξετάσεις σε αεροπορικό υλικό, καθώς επίσης και να εκδίδει σχετικά πιστοποιητικά αναγνώρισης. Οι τύποι των αεροσκαφών και των κινητήρων πάνω στους οποίους εκπαιδεύονται ήδη οι σπουδαστές του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Κέντρου της Ο.Α. περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τα περισσότερα από τα αεροσκάφη τύπου Airbus και Boeing, που αποτελούν το 75% του παγκόσμιου αεροπορικού στόλου με κινητήρες Pratt & Whitney, General Electric, Rolls Royce, CFM, ΙΑΕ (που εξοπλίζουν το 90% των πολιτικών αεροσκαφών), καθιστώντας την Ο.Α. πρωτοπόρο στον τομέα της Εκπαίδευσης σε όλες τις Βαλκανικές χώρες.

Η Εκπαίδευση Προσωπικού Συντήρησης εδραιώνει το κύρος της Ο.Α. σε θέματα ασφάλειας πτήσεων, επαναβεβαιώνοντας έμπρακτα την μακρά παράδοσή της στον τομέα αυτό.

Επίγεια Εξυπηρέτηση

Ακόμη, η Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε. εδραιώνει και πάλι το δυναμισμό της, την επάρκεια και το κύρος της ως ηγέτιδα δύναμη σε έναν άλλο χώρο, όπως είναι εκείνος της παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης σε επιβάτες, αεροσκάφη και φορτία σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια.

Μετά από ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία επιβεβαιώθηκε η ηγετική αυτή θέση με την εκ νέου επιλογή της Ο.Α. για παροχή υπηρεσιών σε αεροδρόμια προσβάσιμα πλέον στον ανταγωνισμό, όπως είναι αυτά της Κέρκυρας και της Ρόδου.

Οι αεροπορικές εταιρίες πελάτες της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε., εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τη σταθερή αξία των υπηρεσιών, που τους προσφέρει η Ο.Α. μετά και την διαρκή αναβάθμιση στον χώρο των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης, προχώρησαν στη σύναψη νέων μακροχρόνιων συμβάσεων συνεργασίας.

Να υπενθυμιστεί ότι η Ο.Α. – Υπηρεσίες Α.Ε. εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 170 αεροπορικές εταιρίες, εμπορικές, charter, στρατιωτικές ή executive, ενώ είναι εγκατεστημένη και στα 38 πολιτικά αεροδρόμια της χώρας.

Ενδεικτικά αναφέρεται μέρος των σημαντικών αεροπορικών εταιριών πελατών της εταιρίας, των οποίων οι συμβάσεις ανανεώθηκαν πρόσφατα και στις οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται εξαιρετικά σημαντικές εταιρίες στην αγορά των αερομεταφορών, όπως οι Alitalia, Iberia, Singapore Airlines, Maersk Air, Egyptair, Csa, Tunis Air, El-Αl, Luxair, Hapag-Lloyd, Britannia, Transavia, Excel, First Choice, My Travel κ.λ.π..

Τέλος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών της Εταιρίας η Ο.Α. θα εξυπηρετήσει περίπου 23 εκατ. επιβάτες και 280.000 πτήσεις κατά το τρέχον έτος 2005.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024