Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚόντρα ακτοπλόων και ΥΕΝ με `θύματα` τα νησιά

Κόντρα ακτοπλόων και ΥΕΝ με `θύματα` τα νησιά

Με λιγότερα δρομολόγια προς τα νησιά, αλλά και με απόσυρση ορισμένων πλοίων από τις γραμμές ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου απειλούν το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας οι Έλληνες ακτοπλόοι, αφού η κόντρα τους από ότι φαίνεται καλά κρατεί…

Με λιγότερα δρομολόγια προς τα νησιά, αλλά και με απόσυρση ορισμένων πλοίων από τις γραμμές ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου<...> απειλούν το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας οι Έλληνες ακτοπλόοι, αφού η κόντρα τους από ότι φαίνεται καλά κρατεί.

Σύμφωνα μάλιστα με χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας `Τα Νέα`, το ΥΕΝ εμμένει στη θέση ότι δεν τίθεται θέμα απελευθέρωσης, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος αποκλεισμού των νησιών να είναι και πάλι ορατός.

Από την άλλη, οι εταιρίες απειλούν με το ενδεχόμενο να παροπλίσουν επ` αόριστον όσα από τα πλοία τους αποδειχθεί ότι η εκμετάλλευση τους είναι ασύμφορη κάτω από τις σημερινές συνθήκες, όπου οι αυξήσεις των ακτοπλοϊκών καυσίμων κυμαίνονται γύρω στο 40%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024