Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBA και Virgin αναστέλλουν τη διαφημιστική τους προβολή στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

BA και Virgin αναστέλλουν τη διαφημιστική τους προβολή στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

Δύο από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας, η British Airways και η Virgin Atlantic, ανακοίνωσαν ότι θα αναστείλουν τις διαφημιστικές καταχωρήσεις στο χρονικό διάστημα γύρω από την 11η […]

Δύο από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας, η British Airways<.> και η<...> Virgin Atlantic<.>, ανακοίνωσαν ότι θα αναστείλουν τις διαφημιστικές καταχωρήσεις στο χρονικό διάστημα γύρω από την 11η Σεπτεμβρίου, πρώτη επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε “με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων” της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στις ΗΠΑ, αναφέρουν στις σχετικές τους ανακοινώσεις οι δύο εταιρίες.

Ειδικότερα, η British Airways θα αναστείλει τις διαφημίσεις της στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες στο χρονικό διάστημα 7-15 Σεπτεμβρίου στη Βρετανία, αλλά για το εξωτερικό την τελική απόφαση θα λάβουν οι κατά τόπους Διευθύνσεις της αεροπορικής εταιρίας, όπως διευκρινίστηκε. Προ ημερών η εταιρία ανακοίνωσε ότι περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει μειώσει τα δρομολόγια της στη σύνδεση με τις ΗΠΑ, εξαιτίας του μειωμένου αριθμού κρατήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024