Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCyprus Airways: Αναστολή δρομολογίων από το Αεροδρόμιο Πάφου
Προσπάθεια της εταιρείας να καταστήσει πιο αποδοτικό το πτητικό της πρόγραμμα

Cyprus Airways: Αναστολή δρομολογίων από το Αεροδρόμιο Πάφου

Σε σχετική ανακοίνωσή τους, οι Κυπριακές Αερογραμμές εκφράζουν έκπληξη και λύπη για την έκκληση που απηύθυνε ο δήμαρχος Πάφου κ. Σάββας Βέργας στο κοινό της επαρχίας του να μην ταξιδεύει […]

Σε σχετική ανακοίνωσή τους, οι Κυπριακές Αερογραμμές εκφράζουν έκπληξη και λύπη για την έκκληση που απηύθυνε ο δήμαρχος Πάφου κ. Σάββας Βέργας στο κοινό<...> της επαρχίας του να μην ταξιδεύει με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, επειδή αυτή ανέστειλε πτήσεις από το αεροδρόμιο της Πάφου.

“Η αναστολή των δρομολογίων αυτών, τα οποία είναι ζημιογόνα, υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να περιοριστούν οι ζημιές και να επανέλθουν οι Κυπριακές Αερογραμμές σε πορεία ανάκαμψης. Αναστολή πτήσεων αποφασίστηκε και για άλλα δρομολόγια που έχουν ως αφετηρία το Αεροδρόμιο Λάρνακας, σε μια γενικότερη προσπάθεια της εταιρείας να καταστήσει πιο αποδοτικό το πτητικό της πρόγραμμα και να σταματήσει τη ζημιογόνο αιμορραγία. Αν οι Κυπριακές Αερογραμμές άφηναν την κατάσταση να εξελίσσεται χωρίς να λάβουν μέτρα διάσωσης και περιορισμού των ζημιών, τότε με μαθηματική ακρίβεια δε θα είχαν ελπίδα επιβίωσης, με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που η εξέλιξη αυτή θα συνεπάγεται για το σύνολο του τουρισμού και την οικονομία της χώρας μας.

Κατανοούμε και σεβόμαστε την επιθυμία των αρχών της Πάφου και του επιχειρηματικού της κόσμου να συνεχιστούν όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της πόλης τους. Και σίγουρα δεν ήταν εύκολο για τις Κυπριακές Αερογραμμές να λάβουν την απόφαση αναστολής αυτών των πτήσεων. Ωστόσο, θεωρούμε πως η κατάσταση της εταιρείας δεν επιτρέπει συνέχιση του υφιστάμενου πτητικού προγράμματος χωρίς τις συγκεκριμένες επιβαλλόμενες αλλαγές.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο της Πάφου- παλιό και καινούργιο- πέραν των δύο δεκαετιών και είναι βέβαιο ότι ο κόσμος της Πάφου θα επιδείξει κατανόηση και θα στηρίξει την εταιρεία σε αυτή τη δύσκολη μάχη επιβίωσης που δίνει”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024