Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκδηλώσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι της Ο.Α.

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι της Ο.Α.

Τη μαζική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποφάσισαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Συγκεκριμένα, το […]

Τη μαζική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού<...> στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποφάσισαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία<.>.

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο κατά την ώρα άφιξης του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη στη Θεσσαλονίκη.

Στα αιτήματα του σωματείου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους, εντάσσεται η επαγγελματικής τους δικαίωση, η βελτίωση των αποδοχών τους και η καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024