Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑύξηση των Βρετανών που αναζητούν διακοπές μέσω του Internet

Αύξηση των Βρετανών που αναζητούν διακοπές μέσω του Internet

Σύμφωνα με την εταιρία ερευνών Jupiter MMXI, οι Βρετανοί που επισκέπτονται το Internet με στόχο να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις για τις διακοπές τους καθημερινά αυξάνονται, παρά τη δυσπιστία […]

Σύμφωνα με την εταιρία ερευνών Jupiter MMXI, οι Βρετανοί που επισκέπτονται το Internet με στόχο να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις<...> για τις διακοπές τους καθημερινά αυξάνονται, παρά τη δυσπιστία που υπάρχει για τις ηλεκτρονικές κρατήσεις. Κάθε εβδομάδα περίπου 2 εκατ. Βρετανοί πολίτες ανατρέχουν στις τουριστικές σελίδες του Internet όχι για να κάνουν κατευθείαν κράτηση, αλλά για να ενημερωθούν και να βρουν διάφορες προτάσεις για τις διακοπές τους. Μάλιστα σε μέσα Ιουλίου ο αριθμός αυτός έφθασε τα 2,3 εκατ. χρήστες.

Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι οι Βρετανοί που κερδίζουν από 45.000 Λίρες Αγγλίας το χρόνο και πάνω είναι αυτοί που χρησιμοποιούν περισσότερο το Internet. Οι περισσότεροι προτιμούν να ενημερώνονται και να συγκρίνουν προσφορές, και όχι να κάνουν ηλεκτρονικές κρατήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024