Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνεργή υποστήριξη της British Airways στην επιστημονική έρευνα για το “Σύνδρομο Οικονομικής Θέσης”

Ενεργή υποστήριξη της British Airways στην επιστημονική έρευνα για το “Σύνδρομο Οικονομικής Θέσης”

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προωθεί και συντονίζει τις προσπάθειες αντιμετώπισης του ζητήματος που απασχολεί έντονα την ιατρική κοινότητα και την αεροπορική βιομηχανία. Χειροκροτώντας την επιστημονική πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας […]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προωθεί και συντονίζει τις προσπάθειες αντιμετώπισης του ζητήματος που απασχολεί έντονα την ιατρική κοινότητα<...> και την αεροπορική βιομηχανία.

Χειροκροτώντας την επιστημονική πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το "Σύνδρομο της Οικονομικής θέσης", η British Airways<.> συμφώνησε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση στενής συνεργασίας και να ενταχθεί ενεργά στο πλευρό του.

Η ενέργεια της British Airways ακολούθησε την ανακοίνωση του παγκόσμιου φορέα σύμφωνα με την οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί η γνωμοδοτική του έκθεση και τώρα απομένει η από κοινού αντιμετώπιση του ζητήματος με την αεροπορική βιομηχανία.

Σχολιάζοντας την έρευνα ο Dr David Flower, Senior Consultant Occupational Physician της British Airways, τόνισε "Περιμένουμε αντίγραφο της γνωμοδοτικής έκθεσης, ενώ μοιραζόμαστε την ανησυχία της ιατρικής κοινότητας περί ανεπάρκειας των πρόσφατων ερευνών για το Σύνδρομο. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα γι' αυτό και τη σχέση του, αν υπάρχει με τις αεροπορικές πτήσεις".

"Συμφωνούμε επίσης με την ιατρική κοινότητα στη διαπίστωση ότι η ακινησία παραμένει σημαντικός παράγοντας δημιουργίας θρόμβων, ενώ για πολλά χρόνια συστήνουμε στους ασθενείς μας να ασκούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και να ζητούν συμβουλή γιατρού αν τυχόν αντιμετωπίζουν λοιπούς παράγοντες κινδύνου".

"Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να αποδεικνύει ότι το Σύνδρομο προκαλείται ευθέως από τις αεροπορικές πτήσεις. Αυτό ακριβώς το ζήτημα έρχεται να φωτίσει η σημαντική επιστημονική έρευνα".

"Παράλληλα η British Airways θα εξακολουθήσει να ενημερώνει τους επιβάτες της για το DVT και τα υπόλοιπα ζητήματα υγείας διαμέσου του σχετικού ιατρικού φυλλαδίου και του περιοδικού που διανέμει κατά την πτήση του αντίστοιχου βίντεο καθώς του ιατρικού της site".

H British Airways έχει επανειλημμένως συμμετάσχει σε ιατρικές έρευνες μεταξύ των οποίων και του Dr Patrick Kesteven στο Νοσοκομείο Freeman Hospital του Newcastle.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024