Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕπέκταση της συμφωνίας Iberia – Amadeus έως το Δεκέμβριο του 2014
Πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων στον κατάλογο περιεχομένου της Iberia

Επέκταση της συμφωνίας Iberia – Amadeus έως το Δεκέμβριο του 2014

H Amadeus και η Iberia συμφώνησαν να επεκτείνουν την συμφωνία πλήρους περιεχομένου που διατηρούν μέχρι το 2014. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε την δέσμευσή μας στην ταξιδιωτική […]

H Amadeus και η Iberia συμφώνησαν να επεκτείνουν την συμφωνία πλήρους περιεχομένου που διατηρούν μέχρι<...> το 2014. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε την δέσμευσή μας στην ταξιδιωτική βιομηχανία με αυτή την συμφωνία”, δήλωσε ο κ. Manuel Lopez Aguilar, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Τμήματος Commercial and Customer της Iberia. “Τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να είναι σίγουρα ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αποτελεσματική πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο τιμών μας μέσω της Amadeus για τα επόμενα πέντε χρόνια”.

Η συμφωνία εγγυάται την πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως στον πλήρη κατάλογο περιεχομένου της Iberia μέσω της Amadeus. Από τη συμφωνία προκύπτει πως οι τιμές, το πρόγραμμα και το inventory που διατίθενται από το σύστημα της Amadeus θα είναι το ίδιο, και θα διατίθεται κάτω από τις ίδιες συνθήκες, όπως μέσα από οποιοδήποτε άλλο έμμεσο ή άμεσο κανάλι διανομής, πάροχο ή ιστοσελίδα.

“Αυτή η συμφωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην στρατηγική της Amadeus για την εξασφάλιση μακρόχρονης πρόσβασης στο περιεχόμενο κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ισοτιμία λειτουργικότητας και περιεχομένου με όλα τα άλλα κανάλια διανομής”, σχολίασε ο κ. Philippe Chereque, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus. “Η συγκεκριμένη συμφωνία θα προσφέρει ασφάλεια περιεχομένου για τις πτήσεις της Iberia στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και μείωση κόστους για την ίδια την εταιρεία”.

Η συμφωνία επέκτασης με την Iberia έρχεται να εμπλουτίσει το portfolio της εταιρείας και να προστεθεί στις πρόσφατες συμφωνίες που σύναψε η Amadeus με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες όπως οι British Airways (τριετής συμφωνία), Lufthansa και Swiss (πενταετής συμφωνία) και Virgin Atlantic (τριετής συμφωνία).

Περισσότερες από το 80% του συνόλου των κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που πραγματοποιούνται παγκοσμίως από τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία πραγματοποιούνται από συμφωνίες πλήρους περιεχομένου, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πάνω από 280 εκατ. κρατήσεις ετησίως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024