Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways πιέζει την ABTA να εγκαταλείψει τα σχέδια εναντίον της

Η British Airways πιέζει την ABTA να εγκαταλείψει τα σχέδια εναντίον της

Όπως είναι ήδη γνωστό η ABTA, Association of British Travel Agents, έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να καταφύγει στο Office of Fair Trading, OFT, καταγγέλλοντας ότι η British Airways επωφελείται από […]

Όπως είναι ήδη γνωστό η ABTA<.>, Association of British Travel Agents, έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να καταφύγει στο<...> Office of Fair Trading, OFT, καταγγέλλοντας ότι η British Airways<.> επωφελείται από την κυρίαρχη θέση που έχει και καταπατά τα δικαιώματα των τουριστικών πρακτόρων.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση η αεροπορική εταιρία προσπάθησε να πιέσει με διάφορους τρόπους της ABTA ώστε να ανακαλέσει και να μην πραγματοποιήσει την απειλή της πράγμα που όμως δεν έχει μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε η υπεύθυνη για αεροπορικά θέματα της ABTA, κ. Sandy MacPherson, "οι προθέσεις της British Airways για μειώσεις των προμηθειών μας είναι μια μόνιμη κατάσταση, και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε. Μάλλον, τον επόμενο μήνα θα καταθέσουμε την υπόθεση στο OFT".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024