Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντικές παρουσίες στο Τουριστικό Πανόραμα 2002

Σημαντικές παρουσίες στο Τουριστικό Πανόραμα 2002

“Εντονότατο” παρόν θα δώσει, σύσσωμη σχεδόν, η ελληνική τουριστική αγορά, πλαισιωμένη από σημαντικές διεθνείς παρουσίες, στην έβδομη έκθεση τουρισμού και διακοπών, “Τουριστικό Πανόραμα”, που ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή […]

"Εντονότατο" παρόν θα δώσει, σύσσωμη σχεδόν, η ελληνική τουριστική αγορά, πλαισιωμένη από σημαντικές διεθνείς παρουσίες, στην έβδομη<...> έκθεση τουρισμού και διακοπών, "Τουριστικό Πανόραμα<.>", που ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή 12 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.) και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η διοργάνωση του 2002, έχει προσλάβει ειδικό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που καταγράφονται στην παγκόσμια και στην εγχώρια αγορά και των επιπτώσεων που υπάρχουν στις διεθνείς και εθνικές τουριστικές αγορές από την κρίση. Παρά τις δυσμενείς επιχειρηματικές και καταναλωτικές συνθήκες που επικρατούν στις τουριστικές αγορές, οι διοργανωτές της έκθεσης, ο Όμιλος Καλοφωλιά, δέχθηκαν πληθώρα αιτημάτων συμμετοχών από φορείς και επιχειρήσεις Τουρισμού, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και ο διαθέσιμος εκθεσιακός χώρος έχει σχεδόν διατεθεί εξ' ολοκλήρου, αρκετές μέρες πριν την έκθεση.

Και αυτή τη χρονιά, το κοινό που θα επισκεφθεί το "Τουριστικό Πανόραμα 2002", θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για δεκάδες προορισμούς και επιχειρήσεις για τα ταξίδια του, αλλά, το κυριότερο, να επωφεληθεί από αμέτρητες προτάσεις και προσφορές για οικονομικές και ποιοτικές διακοπές και να συμμετάσχει σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Φέτος, οι τυχεροί του "Τουριστικού Πανοράματος", θα κερδίσουν ένα αυτοκίνητο Citroen Saxo SX3, ταξίδια στην Eurodisney προσφορά της Travel Trade SA, Συστήματα DVD Sony, Πακέτα διαμονών σε κορυφαία ξενοδοχεία προσφορά των AKS Hotels και του Οδηγού "Ταξίδια στην Ελλάδα", εισιτήρια για προορισμούς των Τουρκικών Αερογραμμών, ταξίδια στην Τενερίφη προσφορά της Tempo Holidays, και άλλα πολλά.

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, οι συμμετοχές, από επιχειρήσεις και φορείς, καλύπτουν όλους τους τομείς και όλους τους κλάδους της Τουριστικής δραστηριότητας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι συμμετοχές των, Superfast Ferries, Minoan Lines, ΑΝΕΚ Lines, ΝΕΛ Lines, Hellas Flying Dolphins, Blue Star Ferries, G. A. Ferries, Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε., Grecotel SA, Aldemar Hotels, RCI Hellas, Mamidakis Hotels, Louis Hotels, Metropolitan Hotel, Sani A.E., AKS Hotels, Αθηναϊς – Συνεδριακό Κέντρο, Minos Palace Hotel, Arina Sand Hotel, Travel Plan, Kypriotis Hotels, Porto Carras, Hydra Travel, Ermones Beach Hotel & Sunmarotel Miramare Beach, Rodos Park Suites Hotel, Olympian Bay, Dion Hotel, Minos Imperial Hotel, Hotel Hermes & Coral, Concorde Voyages, Dayrise Holidays, Κυπριακές Αερογραμμές, Oργανισμός Εργατικής Εστίας, Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Ελληνική Λέσχη Περιηγήσεων & Αυτοκινήτου, Interamerican, Fiat Credit Hellas, Bodyline κ.α..

Περισσότερες και αναβαθμισμένες είναι και οι διεθνείς συμμετοχές στο "Τουριστικό Πανόραμα 2002". Μεταξύ αυτών, οι συμμετοχές της Ουγγαρίας, της Ν. Αφρικής, της Τουρκίας, της Ρουμανίας, της Τυνησίας, του Οργανισμού Τουρισμού Ταϋλάνδης, της Μάλτας, του Ουζμπεκιστάν κ.α..

Συμμετοχή στο "Τουριστικό Πανόραμα 2002" θα έχει και ο "Αθήνα 2004". Εντυπωσιακή παρουσία, όπως κάθε χρόνο, θα έχουν και οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί πολλές και σημαντικές συμμετοχές από Περιφέρειες, Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και Δήμους, από όλη την Ελλάδα.
Τιμώμενη περιοχή για το "Τουριστικό Πανόραμα 2002" είναι τα Δωδεκάνησα, ενώ η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο και σημαντικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Μεταξύ αυτών:

  • Η εκδήλωση "Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 και Τουρισμός", που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).
  • Η παρουσίαση- πολυθέαμα της Guinness UDV, για το ουίσκι Johnny Walker Black Label
  • Το Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνουν στο ξενοδοχείο Metropolitan, η πρεσβεία της Ουγγαρίας και ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμός Ουγγαρίας, με αφορμή τη συμμετοχή τους στην έκθεση.
  • Το διαγωνισμό μαγειρικής με πρώτη ύλη την χιώτικη μαστίχα, που διοργανώνουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων.
  • Η παρουσίαση των δικτύων πολιτιστικών διαδρομών, υπό τον τίτλο "Γευσινησία", από τη Νομαρχία Κυκλάδων.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η έκθεση είναι:

  • Εσωτερικός, εισερχόμενος και εξερχόμενος Τουρισμός
  • Πολιτισμός και Τουρισμός
  • Θεματικός Τουρισμός
  • Ποιότητα και Τουρισμός
  • Διεθνείς Συμμετοχές

Το "Τουριστικό Πανόραμα 2002" διοργανώνεται υπό την αιγίδα και την κεντρική χορηγία του ΕΟΤ. Επίσημος χορηγός της διοργάνωσης είναι η "Μπύρα ALFA", της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και ειδικός χορηγός, η Royal Holidays. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες "Αγγελιοφόρος" και "Αγγελιοφόρος της Κυριακής" και ο μουσικός ραδιοσταθμός Capital 96,5 FM.

Σημαντικό είναι και το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για επίσκεψη της εκθέσεως, μέσω του site www.touristpanorama.gr

Ωράριο λειτουργίας Έκθεσης:

  • Παρασκευή 12 Απριλίου 13:00-22:00 (Εγκαίνια 19:30-μόνο με πρόσκληση)
  • Σάββατο 13 Απριλίου 10:00-22:00
  • Κυριακή 14 Απριλίου 10:00-22:00
  • Δευτέρα 15 Απριλίου 10:00-21:00 (Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Κλήρωση της Έκθεσης)
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024