Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways πιέζει τους βρετανούς πράκτορες για επιπλέον χρεώσεις στα εισιτήρια της

Η British Airways πιέζει τους βρετανούς πράκτορες για επιπλέον χρεώσεις στα εισιτήρια της

Οι τουριστικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας δέχονται πιέσεις από τη αεροπορική εταιρία British Airways, για να χρεώνουν 10 αγγλικές λίρες επιπλέον στα εισιτήρια που πωλούν. Η αεροπορική εταιρία έχει τιμολογήσει […]

Οι τουριστικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας δέχονται πιέσεις από τη αεροπορική εταιρία British Airways<.>, για να χρεώνουν<...> 10 αγγλικές λίρες επιπλέον στα εισιτήρια που πωλούν.

Η αεροπορική εταιρία έχει τιμολογήσει τα εισιτήρια της μέσω διαδικτύου (ΒΑ.com), κατά 10 λίρες λιγότερο σε σχέση με αυτά που πωλούνται στα εκδοτήρια BA Travel Shops και σε μονάδες τηλεπωλήσεων. Το νέο σύστημα, από την 1η Ιουνίου, θα αντικαταστήσει το προηγούμενο, όπου γινόταν έκπτωση 5 λιρών, για τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου,.

Ένα εισιτήριο που θα κοστίζει 80 λίρες αν αγοραστεί μέσω διαδικτύου, θα κοστίζει 90 λίρες αν αγοραστεί από οποιοδήποτε άλλο σημείο πώλησης. Έτσι οι τουριστικοί πράκτορες μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου και να αυξάνουν την τιμή τους κατά 10 λίρες ώστε η τιμή να είναι η ίδια με αυτή των εκδοτηρίων BA Travel Shops και των λοιπών σημείων τηλεπωλήσεων.

Αυτή την στιγμή το ποσοστό κρατήσεων από το διαδίκτυο είναι μικρότερο από 35% και στόχος της British Airways είναι να ενθαρρύνει τους τουριστικούς πράκτορες να το χρησιμοποιούν περισσότερο.

Το 9% όλων των διαδικασιών τιμολόγησης και εξόφλησης αυτή την στιγμή γίνεται μέσω του διαδικτύου, ενώ τρεις μήνες πριν το ποσοστό αυτό ήταν μόνο 3%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024