Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςH Louis ξεκινά ξανά κρουαζιέρες με διανυκτέρευση στο Kάιρο

H Louis ξεκινά ξανά κρουαζιέρες με διανυκτέρευση στο Kάιρο

H Louis Cruise Lines ξεκινά ξανά κρουαζιέρες από την Κύπρο με ολοήμερες εκδρομές και διανυκτερεύσεις στην Αίγυπτο. Tο πρόγραμμα των κρουαζιέρων της εταιρίας για το 2002 ξεκινά με το Princesa […]

H Louis<.> Cruise Lines ξεκινά ξανά κρουαζιέρες από την Κύπρο με ολοήμερες εκδρομές και<...> διανυκτερεύσεις στην Αίγυπτο.

Tο πρόγραμμα των κρουαζιέρων της εταιρίας για το 2002 ξεκινά με το Princesa Marissa που εκτελεί διήμερες και τριήμερες κρουαζιέρες στην Aίγυπτο περνώντας από το Πορτ Σάιδ, το Kάιρο, και την Aλεξάνδρεια, περιλαμβάνοντας κάθε Δευτέρα και Tετάρτη ολοήμερη εκδρομή στο Kάιρο, και διανυκτέρευση.

Η τριήμερη αυτή κρουαζιέρα προσφέρει επιλογές όπως ολοήμερη εκδρομή στο Kάιρο από την Aλεξάνδρεια, μια διανυκτέρευση στο πλοίο στο λιμάνι της Aλεξάνδρειας και την επομένη ξενάγηση στην Aλεξάνδρεια, διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο Le Meridien Pyramids, βραδινή κρουαζιέρα με υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο Nείλο, στο Kάιρο με δείπνο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Aναφορικά με τα άλλα της κρουαζιερόπλοια, η Louis Cruise Lines ανακοινώνει ότι ένα από αυτά βρίσκεται ήδη στην Nίκαια της Nοτίου Γαλλίας, από όπου αρχίζει κρουαζιέρες στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ άλλα δύο θα προσφέρουν κρουαζιέρες από την Mάλτα και από την Kέρκυρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024