Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways στηρίζει την προσπάθεια αποκατάστασης της Πάρνηθας

Η British Airways στηρίζει την προσπάθεια αποκατάστασης της Πάρνηθας

Ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο που θα πωληθεί στην Ελλάδα τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα διατεθεί από την British Airways για την ανάπλαση της Πάρνηθας παραχωρώντας η εταιρεία σε […]

Ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο που θα πωληθεί στην Ελλάδα τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα διατεθεί από την British Airways για την ανάπλαση της Πάρνηθας παραχωρώντας η εταιρεία σε αρμόδιο φορέα το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί. Ο<...> εθνικός μεταφορέας της Βρετανίας ενώνει τις δυνάμεις της και συντάσσεται με τη γενική προσπάθεια για την προστασία, ανάπλαση και αποκατάσταση του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας.

«Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν. Η British Airways θεωρεί υποχρέωσή της να συνδυάζει την οικονομική ανάπτυξη με το κοινωνικό έργο, το σεβασμό προς το περιβάλλον και την υποστήριξη σε σημαντικά προγράμματα κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways.

«Η αποκατάσταση της Πάρνηθας είναι χρέος όλων μας. Η ενέργειά μας σκοπό έχει να καταστήσει συμμέτοχο το ελληνικό επιβατικό κοινό, ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στον περιορισμό και – τελικά – στην αποκατάσταση της οικολογικής καταστροφής που προκλήθηκε. Η British Airways δεσμεύεται να είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια των ενεργειών αποκατάστασης του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας», κατέληξε η κα Στίερ.

Η British Airways υποστηρίζει ενεργά 130 προγράμματα σε ολόκληρο τον κόσμο που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην υποστήριξη προγραμμάτων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η British Airways συνεισέφερε 6,3 εκατ. λίρες Αγγλίας στα παραπάνω προγράμματα, ενώ το πρόγραμμα Change for Good – σε συνεργασία με τη UNICEF – έχει συγκεντρώσει από το 1994 περισσότερες από 23 εκατ. λίρες Αγγλίας που διατέθηκαν για την υποστήριξη προγραμμάτων σε 50 χώρες του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024