Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Gulf Air γιορτάζει την 60η επέτειό της
Η εταιρεία συνδέει 43 πόλεις σε 28 χώρες

Η Gulf Air γιορτάζει την 60η επέτειό της

Πριν 60 χρόνια σαν σήμερα, η Gulf Air ιδρύθηκε με την ονομασία Gulf Aviation company, πραγματοποιώντας τακτικές πτήσεις. Η πρώτη πτήση ήταν με ενα επταθέσιο αεροσκάφος Avro-Anson, το οποίο απογείωθηκε […]

Πριν 60 χρόνια σαν σήμερα, η Gulf Air ιδρύθηκε με την ονομασία Gulf Aviation company, πραγματοποιώντας<...> τακτικές πτήσεις. Η πρώτη πτήση ήταν με ενα επταθέσιο αεροσκάφος Avro-Anson, το οποίο απογείωθηκε από το Μπαχρέιν με προορισμό την Σάρζα μέσω Ντόχας με ναύλο 130 ρουπίες (4 ευρώ) απλή διαδρομή και 220 ρουπίες (8 ευρώ) με επιστροφή.

Σήμερα η Gulf Air είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν είναι μιά από της πιό αναγνωρίσιμες και αξιόλογες εταιρείες στον αεροπορικό χώρο. Ο στόλος της αποτελείται από 35 αεροσκάφη, συνδέοντας 43 πόλεις σε 28 χώρες και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στη Μέση Ανατολή.

Ο κ. Talal Al Zain, πρόεδρος της Gulf Air δήλωσε: “Κατά την διάρκεια των 60 ετών η Gulf Air έχει καθιερωθεί σαν μια από τις πρωτοπόρες αεροπορικές εταιρείες και είναι πρέσβης του Βασιλείου του Μπαχρέιν σε ολο το κόσμο. Είμαι πεπεισμένος για τα επόμενα 60 χρόνια θα συνεχισουμε να ειμαστε το ιδιο αξιοπιστοι και δυναμικοι εξυπηρετώντας τους επιβατες, αλλα και προβάλοντας το Μπαχρέιν σε παγκοσμιο επιπεδο”.

Ο κ. Samer Majali, διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air δήλωσε: “Από τα πρώτα μας βήματα και διανύοντας μια πορεία εξηντα ετών, με εμβλημα το Χρυσο Γεράκι, πετύχαμε να έχουμε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία. Η φήμη μας ξεκινά από την δεκαετία του 70 κ 80 και εξακολουθεί και σήμερα με αριστεία στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των επιβατών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024