Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΙστοσελίδα αποκλειστικά για τουριστικούς πράκτορες από την British Airways

Ιστοσελίδα αποκλειστικά για τουριστικούς πράκτορες από την British Airways

Πληροφορίες ειδικά για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες θα παρέχει το Speedbird Club, ιστοσελίδα της British Airways. Αποτελεί τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να εντοπίσει ο ταξιδιωτικός πράκτορας όλες τις […]

Πληροφορίες ειδικά για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες θα παρέχει το Speedbird Club, ιστοσελίδα της British Airways. Αποτελεί τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να εντοπίσει ο ταξιδιωτικός πράκτορας<...> όλες τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν και σχετίζονται με την British Airways.

Ειδικότερα περιέχει πληροφορίες που σχετίζονται με τα δρομολόγια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η British Airways, καθώς και στοιχεία για κρατήσεις, έκδοση εισιτηρίων, ναύλα, κανονισμούς. Επίσης ο κόμβος περιέχει οδηγούς κρατήσεων εισιτηρίων που οι πράκτορες μπορούν να κατεβάσουν, καθώς επίσης πληροφοριακό υλικό και μπροσούρες, καθώς και χρήσιμους συνδέσμους και επαφές.

Η British Airways δημοσιεύει τακτικά ειδικές προσφορές προς τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν αφού εγγραφούν σαν μέλη στην ιστοσελίδα.

Το Speedbirdclub.com είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και του Ειρηνικού. Υπάρχουν 45 χώρες καταχωρημένες στο Speedbird Club με περισσότερα από 44.000 μέλη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024