Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαινούργιο κάθισμα της Premium Voyageur της Air France
40% επιπλέον χώρος και νέο, διακριτικό κάθισμα

Καινούργιο κάθισμα της Premium Voyageur της Air France

Σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, οι πελάτες που ταξιδεύουν στην Premium Voyageur επωφελούνται με 40% επιπλέον χώρου και ενός καινούργιου καθίσματος 48 πόντους φάρδος και 123° κλήση, ειδικά διαμορφωμένο να εγγυάται […]

Σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, οι πελάτες που ταξιδεύουν στην Premium Voyageur επωφελούνται με 40% επιπλέον χώρου και ενός καινούργιου<...> καθίσματος 48 πόντους φάρδος και 123° κλήση, ειδικά διαμορφωμένο να εγγυάται διακριτικότητα. Η Air France είναι η πρώτη ευρωπαϊκή αερποπορική εταιρία που προσφέρει ένα επικλινές κάθισμα μέσα σε ένα σταθερό κουβούκλιο σε μια ενδιάμεση κατηγορία. Από την πλευρά της άνεσης, οι πελάτες επωφελούνται από τις ίδιες υπηρεσίες με τη Business Class, όπως το σετ ταξιδιού, ένα πουπουλένιο μαξιλάρι και μία νέα μάλλινη κουβέρτα.

Στο αεροδρόμιο, η εξυπηρέτηση εμπνέεται από της Business, με προτεραιότητα στον έλεγχο εισιτηρίων, ένα επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών 30 κιλά και προτεραιότητα παράδοσης των αποσκευών.

Η καμπίνα Premium Voyageur, η οποία εφαρμόζεται σταδιακά σε όλα τα αεροσκάφη των υπερατλαντικών προορισμών που εκτελούνται με το Boeing 777, Airbus A340 και A330, είναι προς πώληση στους εξής προορισμούς: Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Πεκίνο, Μπουένος Αϊρές, Σεούλ, Οζάκα και Τόκιο, και προσεχώς προς το Αμπιντζάν, Λάγος, Ουάσινγκτον, Μεξικό και Χιούστον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024