Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜαταιώθηκε η απεργία εργαζομένων της British Airways

Ματαιώθηκε η απεργία εργαζομένων της British Airways

Την απόφαση του κλάδου πληρωμάτων καμπίνας του Σωματείου Transport and General Workers να ματαιώσει την προγραμματισμένη απεργία για τις 30 και 31 Ιανουαρίου, καθώς και τις δύο τριήμερες απεργίεςμέσα στον […]

Την απόφαση του κλάδου πληρωμάτων καμπίνας του Σωματείου Transport and General Workers να ματαιώσει την προγραμματισμένη απεργία για τις 30 και 31 Ιανουαρίου, καθώς και τις δύο τριήμερες απεργίες<...>μέσα στον επόμενο μήνα, ανακοίνωσε χτες η αεροπορική εταιρία British Airways.

Ο κ. Willie Walsh, διευθύνων σύμβουλος της British Airways, δήλωσε σχετικά τη Δευτέρα: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις μας με το Σωματείο Transport and General Workers κατέληξαν σε συμφωνία και αποφεύγεται ο κίνδυνος της απεργίας. Η θέση μας ήταν πάντοτε ότι τα πληρώματα καμπίνας επιτελούν εξαιρετικό έργο και πιστεύουμε ότι η συμφωνία αυτή αποτελεί τη στέρεη βάση που θα μας επιτρέψει να παράσχουμε ακόμα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στο επιβατικό μας κοινό στο άμεσο μέλλον.

Δυστυχώς, η απόφαση αυτή έρχεται πολύ αργά για να αποτρέψει την ανωμαλία που αναπόφευκτα θα προκληθεί στα ταξιδιωτικά σχέδια δεκάδων χιλιάδων επιβατών μας αύριο και την Τετάρτη. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε όσες περισσότερες πτήσεις μπορούμε αυτές τις ημέρες».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024