Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πακέτα διακοπών για Ταϊλάνδη από την Etihad Holidays
Συμφωνία συνεργασίας με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϋλάνδη

Νέα πακέτα διακοπών για Ταϊλάνδη από την Etihad Holidays

Η Etihad Holidays, που αποτελεί τμήμα της Etihad Airways, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία συνεργασίας με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϋλάνδης για την προώθηση πακέτων διακοπών σε προορισμούς όπως η Μπανγκόγκ, […]

Η Etihad Holidays, που αποτελεί τμήμα της Etihad Airways, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία συνεργασίας<...> με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϋλάνδης για την προώθηση πακέτων διακοπών σε προορισμούς όπως η Μπανγκόγκ, το Πουκέτ, η Πατάγια και το Κο Σαμούι.

Ο Peter Baumgartner,γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad, δήλωσε οτι στα πλαίσια της ειδικής προώθησης που θα ισχύσει κατά την περίοδο Φεβρουάριος-Μάρτιος 2010, η Etihad Airways θα προσφέρει στους ταξιδιώτες τα καλύτερα και πιο συμφέροντα οικονομικά πακέτα διακοπών προς την Ταϊλάνδη – προορισμός γνωστός και ως η χώρα των χαμόγελων. Ο κ. Baumgartner είπε: “Η Ταϊλάνδη είναι ένας από τους βασικούς μας προορισμούς διακοπών, προσφέροντας στους ταξιδιώτες πλούσιο πολιτισμό και ιστορία καθώς και έντονη νυχτερινή διασκέδαση, που υποστηρίζεται από την ζεστή φιλοξενία για την οποία φημίζονται οι κάτοικοί της”.

Στους φιλοξενούμενους της Etihad Holidays προσφέρεται μια ευρεία γκάμα επιπλέον προνομίων σε διάφορα ξενοδοχεία, περιλαμβάνοντας επιπλέον δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν αναβάθμιση δωματίων, πρωινό, μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο και ελκυστικές προσφορές σε μια μεγάλη επιλογή από υπηρεσίες.

Ο κ. Baumgartner δήλωσε: “Εμείς στην Etihad έχουμε δεσμευτεί οτι θα συνάπτουμε σημαντικές και δυνατές συνεργασίες με τουριστικούς οργανισμούς σε όλους τους προορισμούς μας, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας πρόσβαση στα καλύτερα πακέτα διακοπών μέσω των `World Deals` της Etihad Holidays. Η Etihad Holidays προσφέρει το πρόγραμμα `World Deals` προς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνοντας την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, καθώς και προς τους νεότερους προορισμούς της Etihad στην Ιαπωνία και τη Σρι Λάνκα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024