Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα… υπερατλαντική καμπίνα από την Air France
Με ειδικά διαμορφωμένη τιμή για επαγγελματικά και ιδιωτικά ταξίδια

Νέα… υπερατλαντική καμπίνα από την Air France

Η Air France προσφέρει μία ολοκαίνουργια καμπίνα στις υπερατλαντικές πτήσεις. Η “Premium Voyageur” παρέχει άνεση και προσφέρεται σε τιμή ειδικά διαμορφωμένη για επαγγελματικά και ιδιωτικά ταξίδια. Ταξιδεύετε προς την Ευρώπη, […]

Η Air France προσφέρει μία ολοκαίνουργια καμπίνα στις υπερατλαντικές πτήσεις. Η “Premium Voyageur” παρέχει άνεση και<...> προσφέρεται σε τιμή ειδικά διαμορφωμένη για επαγγελματικά και ιδιωτικά ταξίδια.

Ταξιδεύετε προς την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική (εκτός από το Αλγέρι) ή το Ισραήλ; Η Tempo Challenge ονομάζεται πλέον Premium Voyageur και συνεχίζει να παρέχει την ίδια ελαστικότητα για τα ταξίδια σας. Κάντε κράτηση στην καμπίνα Premium Voyageur από τώρα για ταξίδια προς τη Νέα-Υόρκη, το Τόκιο, τη Σιγκαπούρη, τη Βηρυτό, το Πεκίνο, το Χόνγκ-Κονγκ και την Οσάκα.

Η Premium Voyageur θα τεθεί σε εφαρμογή σταδιακά σε όλα τα αεροσκάφη των υπερατλαντικών προορισμών (εκτός από το Boeing 777 προς Καραϊβική και Ινδικό Ωκεανό, και από το Boeing 747).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024