Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςO Χρίστος Λιμνατίτης, o νέος εμπορικός διευθυντής της Cyprus Airways
Αεροπορικές Εταιρείες

O Χρίστος Λιμνατίτης, o νέος εμπορικός διευθυντής της Cyprus Airways

Christos Limnatitis CCO 2

Η εστίασή του θα είναι η ενίσχυση των εμπειριών των επιβατών και η ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες για την ενίσχυση της φήμης της αεροπορικής εταιρείας.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει το διορισμό του κ. Χρίστου Λιμνατίτη στη θέση του Chief Commercial Officer (CCO) του Οργανισμού. Προερχόμενος από τον κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο CYTA, με εμπειρίες στις εμπορικές λειτουργίες μεγάλων οργανισμών και κυρίως σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, στην Κύπρο και το εξωτερικό ο κ. Λιμνατίτης φέρνει, με το νέο του ρόλο, τη σχετική εμπειρία και τεχνογνωσία στην Cyprus Airways.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Χρίστο Λιμνατίτη ως νέο εμπορικό διευθυντή μας”, δήλωσε ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways. “Το αποδεδειγμένο ιστορικό του Χρίστου στην ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών και η καινοτόμος προσέγγισή του στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση θα αναβαθμίσουν αναμφίβολα τη φήμη της αεροπορικής μας εταιρείας ως ηγέτη του κλάδου με επίκεντρο τον πελάτη».

Christos Limnatitis CCO

Ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης, νέος εμπορικός διευθυντής της Cyprus Airways.

Ως εμπορικός διευθυντής, ο κ. Λιμνατίτης θα συμβάλει στην ταχεία συνεχή ανάπτυξη της Cyprus Airways και θα ενισχύσει τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας για αριστεία, διαμορφώνοντας τη συνολική εμπειρία του πελάτη. Η πελατοκεντρική του κουλτούρα και η σε βάθος κατανόηση που έχει για τις ανάγκες των πελατών θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τους επιβάτες και στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών τους.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην οικογένεια της Cyprus Airways», δήλωσε ο κ. Λιμνατίτης. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την ομάδα για να αναβαθμίσουμε τις εμπειρίες των επιβατών μας, να καλλιεργήσουμε μόνιμες σχέσεις με τους πιστούς πελάτες μας και να προσελκύσουμε νέους ταξιδιώτες για να απολαύσουν τις απαράμιλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Cyprus Airways».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024