Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαγκόσμιες πρωτιές για τη Singapore Airlines

Παγκόσμιες πρωτιές για τη Singapore Airlines

Βραβεία που την κατατάσσουν ως την καλύτερα διοικούμενη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως απέσπασε η Singapore Airlines, από τρεις διαφορετικές εκδόσεις, τις τελευταίες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, το έγκυρο και αναγνωρισμένο αμερικανικό περιοδικό “Aviation […]

Βραβεία που την κατατάσσουν ως την καλύτερα διοικούμενη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως απέσπασε η Singapore Airlines<.>, από<...> τρεις διαφορετικές εκδόσεις, τις τελευταίες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το έγκυρο και αναγνωρισμένο αμερικανικό περιοδικό "Aviation Week and Space Technology", επέλεξε τη Singapore Airlines (SIA) ως "Best Managed Global Carrier" στην ετήσια απονομή των βραβείων που προσφέρει στις καλύτερα διοικούμενες εταιρίες.

Η SIA κατατάχθηκε πρώτη μεταξύ 19 εταιριών τις οποίες το περιοδικό αξιολόγησε σύμφωνα με την ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα, την οικονομική ευρωστία κά.

Στο περιοδικό τονίστηκε, ότι παρά το γεγονός ότι το 2000 αποτέλεσε το έτος με τις περισσότερες προκλήσεις για την αεροπορική βιομηχανία, η SIA κατόρθωσε να διατηρήσει τις εξαιρετικές επιδόσεις της, να ανεβάσει ψηλά τα περιθώρια των πωλήσεων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες της.

Και στην Ασία η SIA<.> απέσπασε σημαντικές διακρίσεις από εκδόσεις οικονομικού περιεχομένου.

Στην εκδήλωση "Investor Relations Magazine Asia Awards" η εταιρία κέρδισε το βραβείο "Best Corporate Governance", ενώ ακόμη της απονεμήθηκαν τα βραβεία "Best Investor Relations by a Singaporean Company" και <>B"Best Crisis Management".

Η επιλογή έγινε μετά από ανεξάρτητη έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 500 ηγετικά στελέχη εταιριών και αναλυτές μετοχών στην Ασία, καθώς επενδυτές οι οποίοι ψήφισαν μέσω του Web.

Και το περιοδικό Finance Asia επέλεξε τη Singapore Airlines ως την καλύτερη διοικούμενη εταιρία, δίνοντας της το βραβείο "Best Managed Company" για το 2001.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024