Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπέρ μίας κρατικής JAT η σερβική κυβέρνηση
Ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας

Υπέρ μίας κρατικής JAT η σερβική κυβέρνηση

Τη διατήρηση του σερβικού αερομεταφορέα JAT υπό κρατικό έλεγχο υποστήριξε ο Σέρβος αντιπρόεδρος υπεύθυνος για Ευρωπαϊκά Θέματα, Bozidar Delic, τονίζοντας ότι η Jat έχει προβλήματα, ενώ ο σερβικός λαός θα […]

Τη διατήρηση του σερβικού αερομεταφορέα JAT υπό κρατικό έλεγχο υποστήριξε ο Σέρβος αντιπρόεδρος υπεύθυνος για Ευρωπαϊκά Θέματα,<...> Bozidar Delic, τονίζοντας ότι η Jat έχει προβλήματα, ενώ ο σερβικός λαός θα χάσει πολλά περισσότερα, με την απουσία ενός εθνικού αερομεταφορέα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η αναφερόμενη αεροπορική εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ εξαιτίας των προβλημάτων οικονομικής ρευστότητας, έχει αποφασίσει τη ρευστοποίηση περιουσιακών της στοιχείων.

Στο πλαίσιο αυτό, η JAT δεν ενδιαφέρεται να υλοποιήσει το συμβόλαιο προμήθειας αεροσκαφών που είχε υπογράψει με την ευρωπαϊκή κοινοπραξία παραγωγής αεροσκαφών Airbus το 1998.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024