Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑνακοινώσεις και διαμαρτυρίες των ξένων αεροπορικών εταιρειών για τη 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ
Αερομεταφορές

Ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες των ξένων αεροπορικών εταιρειών για τη 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Ακυρώσεις 22 πτήσεων από/ προς την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά για την easyJet σήμερα, ενώ η Ryanair καλεί την ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αποτρέψει περαιτέρω αναταραχές.

“Η easyJet έχει ενημερωθεί για την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στην Ελλάδα, στις 7 Απριλίου. Ως εκ τούτου και όπως και οι άλλες αεροπορικές εταιρείες, η easyJet έχει αναγκαστεί να ακυρώσει 22 πτήσεις από/ προς την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, την Πέμπτη, συμπεριλαμβανομένων 6 πτήσεων από/ προς το Ηνωμένο Βασίλειο”, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η εταιρεία.

“Οι επιβάτες που ενδεχομένως να έχουν κάποιο πρόβλημα και χρειάζονται να αλλάξουν το εισιτήριό τους, μπορούν να το κάνουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή να λάβουν επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγής ή τροποποίησης στις κρατήσεις τους, μπορούν να το κάνουν στο easyJet.com/manage bookings.

Συνιστούμε σε όλους τους πελάτες που ταξιδεύουν προς και από την Ελλάδα την Πέμπτη 7 Απριλίου, να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους στη σελίδα Flight Tracker μας πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο. Παρ’όλο  ότι αυτό είναι έξω από τον έλεγχό μας, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη στους πελάτες μας εκ των προτέρων, για οποιαδήποτε πρόβλημα ενδεχομένως να προκύψει, λόγου της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και να τους διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουμε την όποια πιθανή αναστάτωση”.

H Ryanair καταδικάζει την απεργία των Ελλήνων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας
“Λυπούμαστε για την εξαναγκαστική ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων για την Πέμπτη 7 Απριλίου, προς/από και εντός Ελλάδος, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί μέσω email και SMS, ενώ τους έχουν δοθεί οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, κράτηση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή κράτηση σε ένα άλλο δρομολόγιο”, τονίζει η Ryanair.

“Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους επιβάτες που έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις των ΕΕΚ, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Ευρωπαίους επιβάτες και καλούμε την ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αποτρέψει περαιτέρω αναταραχές. Είναι άδικο χιλιάδες Ευρωπαίοι επιβάτες να ακυρώνουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους λόγω των απεργιών. Παράλληλα παροτρύνουμε όλους τους επιβάτες να υπογράψουν υπέρ της εκστρατείας Keep Europe’s Skies Open.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024