Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτην αεροπορική βάση της Δεκέλειας στο Τατόϊ πραγματοποιήθηκε παρουσία του γ.γ. ΥΕΝ Καθηγητή κ. Ιωάννη

Στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας στο Τατόϊ πραγματοποιήθηκε παρουσία του γ.γ. ΥΕΝ Καθηγητή κ. Ιωάννη

Στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας στο Τατόϊ πραγματοποιήθηκε παρουσία του γ.γ. ΥΕΝ Καθηγητή κ. Ιωάννη Τζωάννου, του γ.γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιου Βλάχου και του Αρχηγού του Λιμενικού […]

Στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας στο Τατόϊ πραγματοποιήθηκε παρουσία του γ.γ. ΥΕΝ Καθηγητή κ. Ιωάννη Τζωάννου, του γ.γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιου Βλάχου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχου Λ.Σ. κ. Χρήστου Δελημιχάλη, η τελετή ένταξης στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος των έξι (06) νέων δικινητήριων ελικοπτέρων αυξημένων επιχειρησιακών δυνατοτήτων. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τζωάννος μεταξύ άλλων τόνισε ότι “η αποφασιστικότητα μας να εξασφαλίσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την ασφάλεια στις ελληνικές θάλασσες ειδικά σε σχέση με τις σύγχρονες μάστιγες της λαθρομετανάστευσης, της λαθρεμπορίας, της διακίνησης ναρκωτικών, να διαφυλάξουμε τη φυσικότητα του θαλασσίου περιβάλλοντος και να προστατέψουμε την ανθρώπινη ζωή στη θάλασσα, εκδηλώνεται και με τη συμμετοχή των συγκεκριμένων ελικοπτέρων στο συνολικό σχεδιασμό δράσης και αξιοποίησης του προσωπικού και των μεσών του Λιμενικού Σώματος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024