Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒοήθεια στους πληγέντες επισκέπτες της Ρόδου από ΞΕΕ, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και Deliverback
Ξενοδοχία

Βοήθεια στους πληγέντες επισκέπτες της Ρόδου από ΞΕΕ, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και Deliverback

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή των αποσκευών των μεμονωμένων πελατών που διέμεναν στα ξενοδοχεία-μέλη της Ένωσης.

Κοντά στους πληγέντες επισκέπτες της Ρόδου είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και σε συνεργασία με την Deliverback. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, «σε συνέχεια πρωτοβουλίας του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδας και του Capsule T, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου σε συνεργασία με την Deliverback ανακοινώνει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας για να συνδράμει στην επιστροφή στην κανονικότητα των επισκεπτών που διέκοψαν απότομα τις διακοπές τους.

Η πρωτοβουλία μας περιλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή των αποσκευών των μεμονωμένων πελατών που διέμεναν στα ξενοδοχεία-μέλη μας.

Για τις δωρεάν αποστολές, θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις :
1. Να είστε μέλος της Ένωσής μας,
2. Η διαμονή του πελάτη σας να έχει διεκόπει λόγω της διαδικασίας εκκένωσης, και
3. Να είναι μεμονωμένος (όχι μέσω πρακτορείου)».

Μέσω του ιστότοπου της Ένωσης υπάρχει link που οδηγεί απευθείας στην φόρμα της Deliverback. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή ο ενδιαφερόμενος πατά την επιλογή “payment with bank transfer”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024