Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔυναμική άνοδος για την Best Western στην Ελλάδα

Δυναμική άνοδος για την Best Western στην Ελλάδα

Ποσοστιαία πρόβλεψη ανόδου ύψους 28% έχει φέτος η Best Western στην Ελλάδα, ενώ ήδη – τους 4 πρώτους μήνες του έτους – οι κρατήσεις της έχουν σταθερή αύξηση κατά 19%, […]

Ποσοστιαία πρόβλεψη ανόδου ύψους 28% έχει φέτος η Best Western στην Ελλάδα, ενώ ήδη<...> – τους 4 πρώτους μήνες του έτους – οι κρατήσεις της έχουν σταθερή αύξηση κατά 19%, επισήμανε, μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel, η πρόεδρος της Best Western Ανατολικής Μεσογείου και Βαλκανίων κ. Carol Marriott.

Ειδικότερα, η κ. Marriott εκτίμησε ότι η τρέχουσα χρονιά θα κλείσει ανοδικά για όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας, με μετατόπιση της περιόδου αυξημένης ζήτησης προς το φθινόπωρο, ενώ παράλληλα σχολίασε και τη βελτίωση τόσο των ξενοδοχειακών υποδομών της χώρας, όσο και της νοοτροπίας των Ελλήνων ξενοδόχων.

Αναφορικά με τη Best Western, η κ. Marriott σημείωσε ότι αποτελεί αλυσίδα ξενοδοχείων του μεσαίου χώρου, καθώς περιλαμβάνει ξενοδοχεία, αστικά και παραθεριστικά, τριών και τεσσάρων αστέρων. Το 80% των πελατών της κινείται στο χώρο των επιχειρήσεων και τούτο, όπως τόνισε η κ. Marriott, καθιστά επιτακτική την παροχή υψηλών υπηρεσιών ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Ερωτηθείσα για τυχόν άνοιγμα της Best Western στο συνεδριακό τουρισμό, η κ. Marriott, στην εποπτεία της οποίας είναι συνολικά 60 ξενοδοχεία, τα μισά εκ των οποίων βρίσκονται στην Ελλάδα, υπογράμμισε ότι πρόσφατα άρχισε η διοργάνωση κάποιων incentives, ενώ «με γοργά βήματα» προωθείται και η πραγματοποίηση μεγαλύτερων συνεδρίων.

Κλείνοντας, η κ. Marriott τόνισε την επιτυχημένη – και τα τελευταία 5 χρόνια βραβευμένη – παρουσία της Best Western στο διαδίκτυο, όπου και μέσω αυτού παρέχει μεγάλη βοήθεια, αλλά και ελευθερία στους ξενοδόχους της όσον αφορά την προβολή και προώθηση του τουριστικού τους προϊόντος.

Εμμένοντας στην προβολή, η πρόεδρος της Best Western Ανατολικής Μεσογείου και Βαλκανίων, έκανε λόγο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, παρατηρώντας την έλλειψη συντονισμού, τη διάθεση ελάχιστων χρημάτων για διαφήμιση, αλλά και την ανυπαρξία υποστήριξης παράλληλων ενεργειών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024