Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε την υπογραφή του `Aγγελου Αγγελόπουλου το Louis Zante Beach
Αέρας... ανανέωσης στα Louis Hotels

Με την υπογραφή του `Aγγελου Αγγελόπουλου το Louis Zante Beach

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει, η Louis Hotels προχώρησε σε ανακαίνιση του ξενοδοχείου Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο. Ο γνωστός interior designer `Αγγελος Αγγελόπουλος εφάρμοσε σύγχρονες […]

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει, η Louis Hotels προχώρησε σε ανακαίνιση του ξενοδοχείου Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο. Ο γνωστός interior designer `Αγγελος Αγγελόπουλος εφάρμοσε σύγχρονες αισθητικές<...>παρεμβάσεις στο Louis Zante Beach, αποτυπώνοντας το εκλεπτυσμένο γούστο του σε επιλεγμένα σημεία του ξενοδοχείου. Οι κοινόχρηστοι χώροι, άλλαξαν ριζικά μορφή, δημιουργώντας μία μοντέρνα ατμόσφαιρα με έντονους χρωματισμούς, που ενισχύεται από ένα ολοκαίνουργιο Ιταλικό εστιατόριο με μοναδικές συνταγές από τη γειτονική χώρα.

Το ξενοδοχείο Louis Zante Beach, βρίσκεται στον όμορφο κόλπο του Λαγανά, γνωστό και σαν το καταφύγιο της χελώνας Καρέτα-Καρέτα. Το ξενοδοχείο περικλείεται από πανέμορφους πλούσιους κήπους, οι οποίοι καλύπτουν έκταση 230 στρεμμάτων και φτάνουν μέχρι την άκρη της παραλίας του Λαγανά. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 15 λεπτά από την πόλη της Ζακύνθου και 10 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως η Louis Hotels διαθέτει 21 ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024