Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος πρόεδρος στα “Leading Hotels of the World”

Νέος πρόεδρος στα “Leading Hotels of the World”

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής των The Leading Hotels of the World, Ltd., κ. Jean-Jacques Gauer, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο κ. Paul McManus, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει τη θέση […]

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής των The Leading Hotels of the World, Ltd., κ. Jean-Jacques Gauer, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο κ. Paul McManus, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου<...>της Leading Ventures από την 1η Σεπτεμβρίου 2008. Από τη θέση αυτή, ο κ. McManus θα εποπτεύει την ανάπτυξη των νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και δυνατοτήτων της εταιρίας, ενώ θα συνεχίσει να υπηρετεί ως ενεργό μέλος της διοίκησης των `The Leading Hotels of the World`.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας και υπό την ηγεσία του Paul, τα Leading Hotels of the World κατέρριψαν πολλά ρεκόρ σε ότι αφορά στην ανάπτυξη, τα έσοδα και τη διάδοση του εμπορικού σήματός τους» ανέφερε ο κ. Gauer. «Τη χρονιά αυτή, που γιορτάζουμε την 80η μας επέτειο, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που εξέλιξε την εταιρία και που με τον τρόπο του βοήθησε να κερδίσει το κύρος ενός κορυφαίου και πλήρους οργανισμού φιλοξενίας πολυτελείας, όλα αυτά δηλαδή που σήμερα απολαμβάνουμε».

Ταυτόχρονα, ο κ. Gauer ανακοίνωσε και τον διορισμό του Ted Teng ως διαδόχου του κ. McManus στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου των The Leading Hotels of the World. Ο κ. Teng θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου επίσης.

Ο κ. Teng κατέχει εμπειρία 30 ετών στην παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας. Κατά την παρούσα περίοδο διευθύνει την ιδιωτική του εταιρεία Prime Opus Partners, LP, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006 και ασχολείται με επενδύσεις και λειτουργία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Σε προηγούμενη δραστηριότητα του, ο κ. Teng διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham International, Inc., και νωρίτερα πρόεδρος στα Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. για την περιοχή της Ασίας και των νησιών του Ειρηνικού, όπου ήταν υπεύθυνος για τη λειτουργία και τις οικονομικές επιδόσεις 70 ξενοδοχείων και θέρετρων σε 17 χώρες. Παλαιότερα υπήρξε πρόεδρος των Westin Hotels για την περιοχή της Ασίας και των νησιών του Ειρηνικού, όπου και σημείωσε σημαντική αύξηση στον αριθμό των ξενοδοχείων-μελών αλλά και των οικονομικών αποτελεσμάτων. Τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν για την ΙΤΤ Sheraton, όπου υπηρέτησε για 14 έτη σε διάφορες στρατηγικές και υψηλόβαθμες θέσεις σε Β. Αμερική, Χαβάη και Ασία.

Ο κ. Teng είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cornell University School of Hotel Administration και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο University of Hawaii. Γεννήθηκε στη Σαγκάη (Κίνα), μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ και μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία 13 ετών.

Με την ανακοίνωση ο κ. Gauer τόνισε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο βρήκε το ευρύ φάσμα δεξιοτήτων ηγεσίας, το επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις αρχές λειτουργίας του κ. Teng να ταιριάζουν απόλυτα με τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες του παγκόσμιου αυτού οργανισμού φιλοξενίας. Βασιζόμαστε στις ικανότητές του και εμπιστευόμαστε στον κ. Teng τη μετάβαση της εταιρίας στην επόμενη φάση τής ήδη σημαντικής ανάπτυξης που παρουσιάζει, μέσω στρατηγικής και αποτελεσματικής εκτέλεσης”.

Σύμφωνα με το καθιερωμένο σχέδιο διαδοχής, η διαδικασία αναζήτησης για τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο άρχισε το τέταρτο τρίμηνο του 2007 από επιτροπή στην οποία συμμετείχαν ο κ. Gauer, ο κ. McManus και επίλεκτα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των `The Leading Hotels of the World, Ltd`. Η εταιρία Dennis P.O`Toole & Associates, Inc., εταιρία αναζήτησης στελεχών εξειδικευμένη στη φιλοξενία, συμμετείχε εν μέρει στη διαδικασία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024